خلاصه طرح
آنچه در اين طرح مورد بررسي قرار ميگيرد، توليد بلوک سبک هوادار(بلوک هبلکس) است كه مورد مصرف بسيار زيادي دارد و روزبروز در حال افزايش ميباشد.
مساله انرژی در کشور ما سالها مورد توجه درخور نبوده و یارانه های آشکار و پنهان دولتی همواره مردم را از توجه واقعی به ارزش انرژی در اشکال مختلفش بازمی داشته است. در سالهای اخیر به دلایل گوناگون لزوم محاسبه میزان صرفه جویی انرژی به عنوان یک ضرورت قطعی و چاره ناپذیر پدیدار گشته است. سرعت رشد مصرف داخلی انرزی به حدی است که با روند موجود توسعه منابع نفتی شاید با گذشت چند سال دیگر قادر به صادرات نفت نباشیم. بخش ساختمان انرژی کشور بیش از یک سوم انرژی مصرفی کشور را به خود اختصاص داده است. به علت این مشکل فرهنگی که قدر انرژی کمتر دانسته شده است، اکثر قریب به اتفاق ساختمانهای کشور فاقد ضوابط فنی شناخته شده برای جلوگیری از به هدر رفتن انرژی سرمایی یا گرمایی می باشد. تغییر وضع موجود به سوی وضع قابل قبول قطعا تلاش هماهنگ عظیمی را از سوی مردم و مسوولان به صورت پیوسته می طلبد.
یکی از مواردی که می تواند گام عظیمی را در جهت کاهش اتلاف انرژی بردارد و باعث صرفه جویی زیادی در مصرف انرزی گردد، استفاده از بلوکهای بتنی هوادار می باشد. استفاده همزمان از این بلوکها در پوشش سقف و کف ساختمان و همچنین به عنوان تیغه های کناری و حائلهای جداکننده داخلی ساختمان، می تواند تا 50% اتلاف انرژی را کاهش دهد.
توليد محصولات این طرح از دو جنبه، بسيار حايز اهميت است: يكي ارزش افزوده و درآمد و ديگري ايجاد اشتغال و فرصتهاي شغلي.
با توجه به مزيتهاي نسبي اين صنعت، با بها دادن به اين گروه از صنايع و با اتكا به نيروي مبتكر و خلاق، ميتوان اشتغال زائی بیشتری ایجاد کرد و همزمان با افزايش كمي توليد، بر كيفيت آن نيز بيش از پيش افزود و دورنماي مطمئنتري از گسترش اين صنعت را ايجاد نمود.
ساده بودن نسبي تكنولوژي، مختصر بودن فرآیند تولید محصولات طرح، سرمايهگذاري نسبتاً كم، سودآوري قابل قبول، بازار مناسب و نيز قابلیت توسعه، از مزايا و محاسن طرح است كه سرمايهگذاري در آن را از توجيه لازم برخوردار مينمايد.
فهرست مطالب
موضوع |
صفحه |
- خلاصه اجرائی |
3 |
- توصیف کسب و کار |
9 |
- برنامه بازاریابی |
22 |
- تحلیل صنعت |
26 |
- برنامه تولید/ برنامه عملیات |
36 |
- برنامه مالی |
53 |
- تیم مدیریتی و سازماندهی |
75 |
- زمانبندی اجرا |
76 |
- پیوستها |
80 |
اطلاعات عمومي
آب ميوه ها و نوشابه هاي حاصل از آن از نظر اجراء يا عدم اجراي فرآيند شفاف سازي به دو نوع زلال(شفاف شده)، كدر(پالپ دار) و از نظر ميزان ميوه طبيعي محتوي (آب ميوه و يا پالپ)به سه گروه، آب ميوه، نكتار ميوه و شربت ميوه تقسيم مي گردد. ميزان ميوه طبيعي محتوي در گروه آب ميوه هاي 100%، در گروه نكتار بسته به نوع ميوه بين 50-25% و در گروه شربت ميوه بين 30-6% متغير مي باشد.
فاكتورهايي كه براي طبقه بندي و تعريف بكارگرفته مي شود، متفاوت بوده و اين تفاوت تا به امروز به وضوح مشخص نشده است. بدين سبب به نوشابه هاي شفاف، آب ميوه و به نوشابه هاي كدر، نكتار گفته مي شود. ولي، هر گروه از نوشابه ها به صورت شفاف و كدر مي تواند وجود داشته باشد.
معلوم است كه بعضي ميوه ها(سيب، انگور و آلبالو) ـ بسته به ويژگي طبيعي ميوه عادات مصرفـ به صورت شفاف و بعضي ديگر (هلو، زردآلو و پرتقال) به صورت كدر (كلوئيدي) مورد فرآيند قرار مي گيرند. علي رغم كدر بودن، از آب پرتقال آب ميوه، نكتار و شربت ميوه نيز تهيه مي گردد. به صرف كدر بودن اطلاق كلمه نكتار در مورد تمامي آنها صحيح نبوده و سبب اشتباه مي گردد. همچنين با وجود شفاف بودن از آلبالو، علاوه بر آب ميوه، نكتار و شربت ميوه نيز تهيه مي گردد. بنابراين اطلاق كلمه آب ميوه به صرف شفاف بودن آنها در مورد تمامي شان درست نبوده و باز هم سبب اشتباه مي گردد.
تفاوت بين آب ميوه هاي شفاف و نوشابه هاي حاصل از آن با ساير نوشابه ها، اجراي عمل پرس كردن و فرآيند شفاف سازي مي باشد. پس از عمل شفاف سازي، آب ميوه معمولاً تغليظ مي گردد. هنگام رقيق كردن كنسانتره براي رسيدن به بريكس اوليه، با توجه به ميزان آب اضافه شده، آب ميوه، نكتار و يا شربت ميوه بدست مي آيد. در مورد نكتار و شربت ميوه اكثراً شكر و اسيد اضافه مي گردد. شفاف سازي يكي از فرآيندهايي است كه به وفور در تكنولوژي آب ميوه اجراء مي گردد. درجة شفافيت و پايداري را بطور مستقيم تحت تأثير قرار مي دهد. بنابراين، بحث مختصر در مورد فرآيندهاي ديگر مفيد خواهد بود(81،52،9) از نظر تكنيك فرآيند اين موارد بايد در دو مبحث جداگانه تهيه كنسانتره از ميوه ها و آماده نمودن آب ميوه از كنسانتره بررسي گردد.
نگرشي کلي بر تکنولوژي توليد آب ميوه………………………………………………. ۲
اطلاعات عمومي……………………………………………………………………………….. ۲
تکنيک توليد کنسانتره شفاف از ميوه (شکل ۱-۲)………………………………… ۳
ماده خام: ……………………………………………………………………………………….. ۳
شستشو: …………………………………………………………………………………………. ۳
جداسازي: ………………………………………………………………………………………. ۴
دم گيري: ……………………………………………………………………………………….. ۵
خردکردن: ……………………………………………………………………………………… ۶
گرم کردن مش: ………………………………………………………………………………. ۷
فرمانتاسيون مش: ……………………………………………………………………………. ۷
پرس کردن : …………………………………………………………………………………… ۸
آروماگيري : ……………………………………………………………………………………. ۹
فيلتراسيون……………………………………………………………………………………… ۱۰
انبار کردن : ……………………………………………………………………………………. ۱۲
فيلتراسيون : …………………………………………………………………………………… ۱۴
هواگيري : ………………………………………………………………………………………. ۱۴
پرکني : ………………………………………………………………………………………….. ۱۵
سرد کردن : ……………………………………………………………………………………. ۱۷
اتيکت زني : ……………………………………………………………………………………. ۱۸
کارتن کردن : …………………………………………………………………………………. ۱۸
انبار کردن : ……………………………………………………………………………………. ۱۸
فهرست مطالب
عنوان برنامه كسب و كار: 2
تهيه كننده برنامه: 2
1. مشخصات تهيه كننده طرح 3
2. صنعت و فضاي كلان اقتصادي 4
3. مشخصات شركت 6
4. برنامه مديريت 7
5. برنامه بازار و بازاريابي 8
6. برنامه توليد 11
برآورد سرمايه ثابت : 13
هزينه هاي قبل از بهره برداري : 13
برآورد سرمايه در گردش : 14
نحوه ي سرمايه گذاري 14
هزينه هاي توزيع سالانه : 15
ضمائم و پيوست ها : 16
فهرست مطالب
عنوان برنامه كسب و كار: 2
تهيه كننده برنامه: 2
1. مشخصات تهيه كننده طرح 3
2. صنعت و فضاي كلان اقتصادي 4
3. مشخصات شركت 6
4. برنامه مديريت 7
5. برنامه بازار و بازاريابي 8
6. برنامه توليد 11
برآورد سرمايه ثابت : 13
هزينه هاي قبل از بهره برداري : 13
برآورد سرمايه در گردش : 14
نحوه ي سرمايه گذاري 14
هزينه هاي توزيع سالانه : 15
ضمائم و پيوست ها : 16
مقدمه :
خلق و ايجاد هر اثر هنري ، بازتاب احساسات و ادراكات انسان هنر مند از محيط پيرامون او و در زمينه هاي مورد علاقه اوست .در تعريفي ساده نقاشي سطحي ست كه
با رنگ پوشانده شده است .رنگدانه ها معمولا در خاك ، سنگ و شن و يا در اجزاي موجودات زنده وجود دارند و امروزه انواع مصنوعي آنها ساخته مي شود. از نقاشي در طول تاريخ ، براي تزئين محل زندگي ، ابراز طرز تلقي و تفكرات انسان و راهي براي ارتباط و ثبت فرهنگها استفاده شده است. نقاشي همواره با بيان بصري و خلاقيت و زيبايي پيوندي عميق دارد.
در جهان معاصر ، هنر مند كسي است كه همطراز با يك دانشمند از بصيرتي والا برخوردار است و آثارش آينه تمام نماي منش و دنياي اوست. در تعريفي ساده ، نقاشي
وسيله اي براي باز نمايي ، بيان احساس و نشان دادن اشكال مختلف به وسيله طرح و رنگ است .
فهرست مطالب
فصل اول :
توصيف پروژه : مكان سنجي – نياز سنجي
فصل دوم :
مسائل قانوني : (اخذ مجوز بيمه ماليات )
فصل سوم :
جدول نيروي انساني مورد نياز و بر آورد حقوق
چارت تشكيلاتي شرح وظايف پرسشنامه استخدامي قرار داد كار
فصل چهار ك
جدول برآورد تجهيزات جدول مواد مصرفي انتخاب محل تاسيس
تعيين مبلغ جدول برآورد هزينه جدول بر آورد سرمايه
فصل پنجم :
توجيه اقتصادي محاسبه ميزان سود و زيان محاسبه نقطه سر به سر
باز پرداخت بدهي
فصل ششم :
جذب سرمايه
فصل هفتم :
صورت وضعيت واحد توليدي
فصل هشتم :
بازار يابي (تبليغات )
فصل نهم :
ابتكارات
فصل دهم :
كروكي تجهيزات
گزارش بازديد
مقدمه
- نوع محصول:
نوع محصول كارخانه عبارتست از انواع نوشابه بدون گاز به صورت آبميوه جات به غلظت 14-10 درجه بريكس كه از كنسانتره به غلظت 70-60 درجه بريكس بازسازي شده و در بطري هاي نوشابه به ظرفيت 285 سي سي و با درب طشتكي بسته بندي خواهد شد.
بطري مذبور داراي ارتفاع 240 ميليمتر و قطر 57 ميليمتر است و بر روي آن بر چسب مربوطه به ابعاد 80*200 ميليمتر چشبانده خواهد شد.
آبميوه توليدي با استفاده از كنسانتره پرتقال، سيب و انگور و به صورت آب اين ميوه جات تهيه مي گردد و در مورد آب پرتقال بر اساس نوع كنسانتره مصرفي تهيه آن تا بريكس 7 نيز معمول است.
فهرست
عنوان صفحه
مقدمه………………………………………………………………………………………………… 2
آشنايي جزيي در مورد كار كارخانه………………………………………………….. 5
نمودار مراحل مختلف توليد نوشابه غير گازدار با استفاده از انواع…………………. 10
محاسبه اجزاء و ميزان دارايي هاي ثابت………………………………………………………… 12
مساحت زمين و برآورد قيمت آن………………………………………………………12
مساحت و هزينه هاي ساختماني……………………………………………………………. 13
هزينه ماشين آلات و تجهيزات خط توليد…………………………………………………. 14
سرمايه ثابت مورد نياز كارخانه………………………………………………………………. 16
هزينه هاي توليد سرمايه در گردش………………………………………………………………… 18
محاسبه كل سرمايه گذاري……………………………………………………………………… 20
نحوه سرمايه گذاري و تأمين منابع مالي………………………………………………… 20
سودآوري و چگونگي برگشت سرمايه……………………………………………………. 21
كليات در راستاي شناسائي محصول و ارتباط منطقي آن با زنجيره توليد
مقدمه
مقوله غذا و تغذيه فرآيند ضروري براي حفظ و ادامه حيات مي باشد و تنها تعداد معدودي از مواد غذائي از جمله گوشت خاصيت رفع گرسنگي را دارد وفرآورده هاي گوشتي از جمله سوسيس ها و كالباسهايي نيز كه از انواع گوشت هستند منابع غذائي لذيذي بشمار مي آيند كه ضمن اينكه هر انساني را از گرسنگي نجات ميدهد باعث رشد جسمي و مغزي نيز ميگردد چرا كه مقدار پروتئين هاي حيواني اسيدهاي آمينه ضروري ومناسب درآنها به اندازه كافي بالا ميباشد و ميتواند منبع غذائي خوبي در رژيم غذائي يك فرد باشد از طرفي با توجه به روند صنعتي شدن جامعه و افزايش تمايل افراد به استفاده از غذاهاي نيمه آماده يا به اصطلاح فست فود به دليل وقت كم مصرف اين نوع فرآورده هاي گوشتي نيز روزبه روزبيشتر مي شود و توجه به آمار مصرف خیلی کم در ایران که سرانه مصرف با وجود 250 کارخانه فعال و تولید حدود 400 هزار تن در سال به مقدار 4 کیلو در سال میباشد که در مقایسه با کشورهای اروپائی بسیار پائین میباشدمیزان مصرف در کشورهای اروپائی سرانه 64 کیلو میباشد با نظري به تاريخچه صنعت توليد سوسيس و كالباس درايران و روند صعودي آمار توليد كنندگان و بالطبع روند صعودي مصرف اين كالا بيشتر به اين قضيه واقف ميشويم .از سال 1310 در سطح كارگاهي و ابتدائي اولين واحد هاي توليد كننده اين كالا شروع بكار نمودند و سپس واحد هاي ديگري در گيلان و كرج تاسيس شد . قبل از انقلاب اسلامي توليدات سوسيس و كالباس به دوبخش اسلامي و غير اسلامي تقسيم ميگرديد توليدات اسلامي با استفاده از گوشت گاو به اضافه روغن نباتي و غيره توليد ميشد وبخش غير اسلامي با استفاده از گوشت و چربي خوك تهيه ميگرديد پس از انقلاب اسلامي و ايجاد ممنوعيت مصرف گوشت خوك ستاد بسيج اقتصادي كشور فرمولاسيون توليدات گوشتي را بشرح ذيل تغيير داد :
1- سوسيس و كالباس با 40 % گوشت
2- سوسيس آلماني با 40% گوشت
3- مارتادلا با 40% گوشت
4- كالباس خشك با 60% گوشت
5- كالباس ليونر (بي چربي) با 64% گوشت
فهرست مطالب
شرح صفحه
فصل
جدول نتايج چكيده 2
فصل دوم
كليات در راستاي شناسائي محصول 3
مقدمه
1-2 تعريف ، ويژگيها و مشخصات فني محصول از نظر شكل ظاهري ، طبقه بندي و…. 4
2-2 چگونگي و ميزان بكارگيري بعنوان كالاي نهايي يا واسطه 5
3-2 ارائه ديدگاههاي كلي در مورد قيمت و امكان 5
فصل سوم
بررسي و برآوردهاي فني 6
1-3 ارزيابي روشهاي مختلف توليدي وگزينش روش بهينه 6
2-3 تشريح دقيق و جامع فرآيند 6
3-3 مسير فرآيند و نمودار گردش مواد 8
4-3 بررسي مناطق و مراحل و شيوه هاي كنترل كيفيت 10
5-3 تعيين و محاسبه ظرفيت برنامه توليد و شرايط عملكرد 12
6-3 ذكر نام اصلي و تجاري همراه با مشخصات فني منابع تامين و 14
7-3 بررسي و تحقيق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاهها و تجهيزات خط توليد 16
8-3 تعيين مشخصات خدمات مورد نياز و تاسيسات عمومي 18
9-3 تجزيه و تحليل و محاسبه تعداد نيروي انساني 19
10-3 محاسبه كليه سطح زيربناي لازم براي سالن توليد انبارها تاسيسات و 20
فصل چهارم
بررسي هاي مالي و اقتصادي 23
1-4 تدوين و تشريح و جداول هزينه هاي اصلي واحد 23
2-4 تدوين و تشريح و جداول هزينه هاي سرمايه اي 24
3-4 برآورد دارائيهاي ثابت سرمايه در گردش كل سرمايه گذاري 26
4-4 هزينه هاي استهلاك و تعمير و نگهداري عملياتي و غير عملياتي 28
5-4 برآورد كل هزينه هاي ثابت توليد و هزينه هاي متغير توليد 28
6-4 محاسبه قيمت فروش بر اساس سود منطقي و قابل انتظار 29
7-4 تعيين شاخص هاي اقتصادي ازجمله ارزش افزوده سهم منابع داخلي و 29
مقدمه
كودكان سرمايه هاي ارزشمند وسازنده آينده جامعه هستند. آموزش و پرورش در دوره كودكي كه زمان شكل گيري شخصيت و ايجاد عادات مختلف و پيشگيري از بروز مشكلات است. آينده فرد و جامعه را بنايي نهد و مسير حركت مملكت را مشخص مي سازد. توجه به مسائل و مشكلات كودكان باعث پيشرفت و ترقي جامعه مي شود و غفلت در رفع مشكلات آنان، خسارات جبران ناپذيري به بار مي آورد. از اين رو، سرمايه گذاري و برنامه ريزي در آموزش و پرورش ابتدايي، از حساسترين و مهمترين وظايف دست اندر كاران و مسئولان جامعه است و بايد از اولويت ويژه اي برخوردار باشد.
هدف ما در اينجا آشنا ساختن خواننده با خصوصيات، شيوه هاي شناخت، برقراري ارتباط صحيح، نحوه كاركردن و درنهايت رفع مشكلات كودكان است. براي نيل به اين هدف ابتدا تعاريف، اهداف، تاريخچه، ضرورت و اصول راهنمايي و مشاوره كودك مورد بررسي قرار گرفته، سپس مطالبي درباره خصوصيات دوره كودكي ارائه شده است تا دست اندركاران آموزش و پرورش و مشاوره كودك بتوانند رفتارهاي عادي كودكان را از رفتارهاي غير عادي تشخيص دهند.
فهرست مطالب
ردیف عنوان صفحه
1 مقدمه 10
2 فصل اول 11
3 تعریف لغوی آموزش وپرورش 12
4 تاریخچه آموزش وپرورش درایران 17-13
5 اهمیت وضرورت آموزش وپرورش پیش ازدبستان 18
7 اهداف آموزش وپرورش پیش ازدبستان 20-18
8 استراتژی های آموزشی 20
9 برنامه های آموزش وپرورش پیش ازدبستان 21-20
10 آموزش پیش دبستانی (1) 22-21
11 برنامه های آموزشی 22
11 برنامه ریزی ومدیریت آموزشی 24-22
12 آیا دوره پیش دبستانی لازم است 24
13 فصل دوم 25
14 بررسی نظام آموزشی وپرورشی دردوره پیش ازدبستانی
15 نظام آموزشی وپرورشی پیش از دبستان درفرانسه 32-26
16 نظام آموزشی وپرورشی پیش از دبستان درانگلستان 45-32
17 نظام آموزشی وپرورشی پیش از دبستان درپاکستان 45
18 نظام آموزشی وپرورشی پیش از دبستان دراندونزی 56-45
19 نظام آموزشی وپرورشی پیش از دبستان درهلند 58-56
20 نظام آموزشی وپرورشی پیش از دبستان درآلمان 60-58
21 نظام آموزشی وپرورشی پیش از دبستان دراتریش 61-60
22 نظام آموزشی وپرورشی پیش از دبستان درلیبی 66-61
23 فصل سوم 67
نقش کودک درشکل گیری شخصیت کودک
24 نقش کودک درشکل گیری شخصیت کودک 68
25 آشنایی کودک باکودکستان 69-68
26 اهمیت مهدکودک 69
27 درچهاردیواری مهدکودک چه می گذرد 71-69
28 نقش مهدکودک دررشد اجتماعی کودکان 72-71
29 نقش مهدکودک دراحیای ارزشهای فرهنگی 74-72
30 انتظارات والدین از مهدکودک 75-74
31 فصل چهارم
32 ویژگیهای کودکان 6-3 ساله 76
33 ویژگی کودکان سه ساله ازنظر جسمی ، عاطفی ، هوشی وذهنی 77
33 ویژگی کودکان چهارساله 78
34 ویژگی کودکان پنج ساله 79
35 ویژگی کودکان شش ساله 80
36 رشد عاطفی اجتماعی آیا میدانید که ؟ 84-81
37 رشد جسمی حرکتی 86-84
38 رشد زبان 88-86
39 رشد شناختی 91-88
40 رشد بیان خلاق ودرک زیباییها 92-91
41 خصوصیات دوره کودکستانی 92
42 رشد جسمانی 93-92
43 رشدحسی حرکتی 94-93
44 رشد ذهنی 95-94
45 رشدعاطفی 97-96
46 دووسه سالگی 99-97
47 سه وچهارسالگی 102-99
48 پنچ وشش سالگی 103-102
49 فصل پنجم 104
50 بازیهای کودکان 105
51 کودکان وبازی 106
52 نوع وبازی 106
53 بازی وورزش درروایات اسلام 107
54 همبازی کودک 110-108
55 شکایت ازبازی کودکان درکوچه ها 110
56 والدین بی خیال 111-110
57 نکات مهم درانتخاب همبازی برای کودکان 111
58 محیط بازی 113-111
59 کنترل محیط بازی 113
60 سرکشی ازبازیهای کودکان 114
61 مقداربازی 117-115
62 بازی وخلاقیت 119-117
63 بازی 121-119
64 ارزشهای بازی 124-121
65 آب بازی 126-124
66 نکات ایمنی برای آب بازی 126
67 راههای بازی باآب 129-127
68 رشد ذهنی وشناختی 131-129
69 رشد عاطفی اجتماعی 134-131
70 فصل ششم 135
71 فرضیه شناختی – رشدی پیاژه 135
72 مراحل 2و3 اندیشه پیش ازعمل 7-2 سالگی 136
73 رشد فعالیت نمادین 138-136
74 تعقل علمی 139-138
75 طبقه بندی 140-139
76 اندیشه اجتماعی 142-140
77 قضاوت اخلاقی 142
78 زنده گرایی 144-142
79 خلاصه ونتیجه 145-144
80 فصل هفتم 146
81 گفتگو بافرخنده مفیدی 152-146
82 فصل هشتم 153
83 آیین نامه تأسیس ، انحلال واداره مهدکودک 188-153
84 نیروی انسانی 189
85 چارت سازمانی 190
86 هزینه تأسیس مهد 195-191
87 برنامه کلاسی آمادگی 196
88 برنامه کلاسی 4-3 ساله ها 197
89 برنامه غذایی 197
90 فصل نهم
ضمائم وپیوستها
91 فهرست منابع ومآخذ
مقدمه :
طرح پرورش آهو و پرورش شترمرغ طرحهايي هستند كه در بحث كارآفريني مطرح بوده و توسعه آنها از اهداف دولت جمهوري اسلامي بوده و دولت همواره توجه خاص و حمايت نسبت به آن را ابراز داشته حال آكه پروژه پرواربندي جوجه شترمرغ مد نظر اين طرح پروژه بوده در قسمت هاي بعدي به بحث مفصل اين طرح پرداخته شده است و يكي از معايبي كه شروع اين طرح دارد اين است كه دولت هيچ نوع تسهيلات بانكي در اختيار كارآفرينان قرار نداده و هركار آفريني بايد علاوه بر ريسك و خصوصيات ديگر كار آفرينان از سرمايه نيز برخوردار باشد . شترمرغ حيواني است استراليايي اما پرورش و زندگي اين حيوان تنها به يك كشور و محدوده جرافيايي خاص محدود نمي شود و در هر نقطه آب و هوايي گرم ( استراليا ) و سرد كانادا و روسيه قابل زيست و توليد مثل بوده زيرا ساختار بدني اين حيوان بگونه اي است كه بين پر و پوست اين حيوان لايه اي وجود دارد كه هر نوع آب و هوا را تحمل كرده چه گرم و چه سرد مي تواند سريعا خود را با آب و هواي محيط وفق دهد .
در اين طرح بحث پروار بندي مدنظر است نه پرورش و تكثير .
جوجه شترمرغ كه 20% حسياسيت جوجه مرغ معمولي را دارد براي پرواربندي خريداري شده و پس از 9 ماه پروارشده آماده فروش مي گردد. پرورش شتر مرغ خواهان سرمايه گذاري بلند مدت بوده حال آنكه در پروار بندي زودتر به سوددهي خواهيم رسيد . شترمرغ حيواني است بياباني و براي پرورش نياز به مكاني است محصور شده براي جلوگيري از فرار اين پرنده و بصورت چريدن رشد و نمو مي نمايد خوراك اين حيوان متشكل از جو ،سبوس و ذرت مي باشد .
در معرفي محصول اين حيوان مي توان گفت هيچ چيز اين پرنده دور ريختني نيست : پر ، گوشت ، چرم ، كود و حتي چشم اين حيوان خواص دارويي دارد ، چرم اين حيوان در نوع خود بي نظير و گرانبهاست .
براي استفاده از اين محصول هيچ رده سني نياز نبوده و كلسترل كمتري نسبت به گوشت قرمز دارد و از نظر جمعيت مشتري در ايران هر روز به جمعيت مشتريها افزوده مي شود .
از نظر رقبا اين محصول در بازارهاي داخلي تقريبا هيچ رقيبي نداشته و تمام كساني كه در اين راستا فعاليت چشمگير داشته با ساير توليد كنندگان جنبه همكاري براي پيداكردن بازار بهتر و زيادتر شدن محصول دارند شايد در آينده توليد اين محصول و ارائه آن بصورت رقابتي شود .
در بحص معيار هاي انتخاب مكان بدليل كاهش هزينه اين طرح چون مورد توجه دولت مي باشد از طريق منابع طبيعي مي توان بصورت رايگان در محدوده هايي كه جزء حريم شهري نبوده دريافت و شروع به كار نمود.
.: فهرست مطالب :.
مقدمه
خلاصه طرح
مشخصات سرمايه گذاري طرح
1- سرمايه گذاري ثابت طرح
زمين محل اجراي طرح
1-2- محوطه سازي
3-1-ساختمانها
4-1 : تاسيسات و تجهيزات
5-1- ماشين آلات و تجهيزات و وسايل آزمايشگاهي
6-1-وسايط نقليه و وسايل حمل و نقل داخل كارخانه
7-1- تجهيزات اداري و كارگاهي
8-1- هزينه هاي قبل از بهره برداري
جدول هزينه هاي ثابت طرح
2- هزينه هاي جاري طرح
2-1- مواد اوليه و بسته بندي
2-2- حقوق و دستمزد پرسنل غير توليدي
3-2- حقوق و دستمزد پرسنل توليدي
4-2- هزينه سوخت و انرژي
5-2-استهلاك و تعمير و نگهداري
جدول هزينه هاي جاري طرح
جدول هزينه هاي ثابت و متغير توليد
سرمايه در گردش
جدول سرمايه گذاري
محاسبات
مقدمه و هدف:
نيشكر از گياهان زراعي است كه ظاهراً اهلي كردن آت براي اولين بار در جزاير اقيانوس آرام (گينه نو) اتفاق افتاد و سپس از آنجا به چين و هند برده شده است. سابقه تاريخي كشت نيشكر به هزار سال قبل از ميلاد مي رسد نيشكر از هند به ساير نقاط دنيا راه يافت و تا اوايل قرن هجدهم تنها محصولي بود كه در سطح تجارتي براي توليد شكر كشت مي شد.
توليد شكر از اجزاء مهم اقتصادي كشاورزي بسياري از كشورهاست در مقياس جهاني عملكرد قند چغندر و قند نيشكر در واحد سطح تقريباً مساوي است.
سابقة توليد نيشكر در ايران به سال 600 ميلادي مي رسد در اين زمان شكر تصفيه شده از نيشكر توليد مي شده. ظاهراً توليد نيشكر در خوزستان اهميت داشته است زيرا كلمه خوز به معني نيشكر است به هر حال اولين تلاش وسيع براي توليد آزمايشي نيشكر در سال 1329 در خوزستان انجام گرديد. (3)
اكنون صنعت قندسازي كاملاً استقرار يافته مهذا پژوهشگران تحقيقات زيادي درباره تحول اين صنعت آن هم با توجه به تكنيك هاي كاملاً مدرن با توجه به شرايط سخت كه به اين صنعت تحميل شده است اشتغال به كار دارند.
فهرست مطالب
مقدمه و هدف
1- كليات
1-1- توليد شكر و نيشكر در جهان ………………………………………………………9
1-2- توليد شكر و نيشكر در ايران ……………………………………………………….10
1-2-1- نيشكر كاري در ايران …………………………………………………………….10
1-2-2- توليد شكر نيشكري در ايران ………………………………………………….11
1-3- نيشكر كاري در خوزستان ………………………………………………………….12
1-4- كشت و صنعت كارون …………………………………………………………….14
2- تركيب شيميايي نيشكر
2-1- مواد آلي غير از ساكاروز ………………………………………………………….19
2-2- اسيد هاي آلي ……………………………………………………………………….20
2-3- تركيبات غير آلي ……………………………………………………………………20
2-4- تركيبات ازت دار …………………………………………………………………..20
3- فرايند توليد شكر از نيشكر
مقدمه
3-1- برداشت نيشكر …………………………………………………………………….21
3-1-1- مواد زائد همراه ني ……………………………………………………………23
3-2- آماده سازي ني ………………………………………………………………….24-25
3-2-1- شستشوي ني …………………………………………………………………..25
3-2-2- خرد كردن ني ………………………………………………………………….25
3-3- عصاره گيري ……………………………………………………………………….26
عنوان…………………………………………………………………………………………… صفحه
3-4- زلال كردن……………………………………………………………………………….26
3-5- صافي هاي خلاء……………………………………………………………………….27
3-6- تبخير كننده ها………………………………………………………………………….27
3-7- تبلور …………………………………………………………………………………….27
3-8- سانتريفوژ ……………………………………………………………………………….27
4- تركيبات شربت نيشكر …………………………………………………………………..28
4-1- پلي ساكاريدها …………………………………………………………………………28
4-1-1- لوان ……………………………………………………………………………………29
4-1-2- پكتين …………………………………………………………………………………29
4-1-3- سلولزان ………………………………………………………………………………29
4-1-4 نشاسته …………………………………………………………………………………29
4-1-5- دكستران …………………………………………………………………………….31
4-1-5-1- مشخصات فيزيكي شيميايي دكستران…………………………………….31
4-1-5-2- توليد دكستران……………………………………………………………………33
5 مشخصات جنس لوكونوستوك …………………………………………………………..34
6 ميكربهاي موجود در كارخانه قند ……………………………………………………….35
6-1- ميكروارگانيسم هاي نيشكر ………………………………………………………….35
6-2- سالم سازي آسياب ها ………………………………………………………………..37
7- روش هاي سريع اندازه گيري دكستران………………………………………………38
8- پلي ساكاريدهاي نيشكر………………………………………………………………..39
8-1- صمغ درني ترش……………………………………………………………………….41
8-2- پلي ساكاريدهاي بخش تصفيه …………………………………………………….44
9- ضايعات ناشي از دكستران ………………………………………………………………45
9-1- ضايعات نامعلوم ……………………………………………………………………….45
9-2- تداخل در اندازه گيري درصد قند …………………………………………………46
9-3- مشكلات ناشي از دكستران در تصفيه و توليد شكر خام ………………….46
9-3-1 اثر بر شربت زلال كنندها …………………………………………………………46
9-3-2- اثر دكستران بر صاف شدن …………………………………………………….47
9-3-3- اثر دكستران بر نارواني ………………………………………………………….47
9-4- اثر بر بلورهاي ساكاروز…………………………………………………………….49
9-4-1- اثر بر سرعت رشد بلورها ……………………………………………………..49
9-4-2 اثر بر شكل بلورها ………………………………………………………………..49
9-5- اثر بر ظرفيت كارخانه ……………………………………………………………..53
9-6- اثر بر خلوص ملاس نهايي ………………………………………………………54
مواد و روشها
2-1- اثر روش هاي برداشت بر روي سرعت تشكيل دكستران …………………54
2-1-1- نمونه برداري …………………………………………………………………….55
2-1-2- آزمايشهاي مربوط به ني ………………………………………………………55
2-1-2-1- تعيين ماده خشك …………………………………………………………..56
2-1-2-2- تعيين درصد قند (پلاريمتري)…………………………………………….56
2-1-2-3- درجه خلوص ……………………………………………………………….57
2-1-2-4- تعيين قند معكوس ………………………………………………………….57
2-1-2-5- اندازه گيري دكستران ………………………………………………………58
2-2- آزمايشهاي مربوط به شربت ……………………………………………………..64
2-3- اثر دكستران بر انحراف پلاريزاسيون …………………………………………..65
2-4- اثر استات سرب بر حذف دكستران ………………………………………………65
2-5- اثر فرمالين …………………………………………………………………………….66
2-6- روش هاي آماري ……………………………………………………………………66
2-6-1- روش هاي تجزيه واريانس …………………………………………………….66
2-6-2- رگرسيون ………………………………………………………………………….66
نتايج و بحث
3-1- آزمايشهاي نيشكر …………………………………………………………………..67
3-1-1- آزمايش قند ……………………………………………………………………….67
3-1-2- آزمايش درجه خلوص ………………………………………………………….67
3-1-3- آزمايش PH ……………………………………………………………………..68
3-1-4- آزمايش نسبت كيفيت راندمان توليد و شكرخام …………………………69
3-1-5- آزمايش دكستران ……………………………………………………………….69
3-1-6- آزمايش قند معكوس ………………………………………………………….69
3-2- آزمايشهاي شربت …………………………………………………………………74
3-2-1- آزمايشهاي قند معكوس……………………………………………………….74
3-2-1- آزمايش دكستران ………………………………………………………………74
3-3- آزمايش اثر دكستران بر انحراف پلايمتري …………………………………..80
3-4- آزمايش اثر فرمالين ………………………………………………………………82
3-5- آزمايش اثر استات سرب بر حذف دكستران ……………………………….83
4- ضميمه …………………………………………………………………………………84
5- منابع مورد استفاده …………………………………………………………………..92
فهرست جداول
عنوان صفحه
شماره جدول
1- ضايعات قندي بر اساس دكستران موجود در شكر خام ………………..8
2- توليد قند و شكر از چغندر و نيشكر در جهان ……………………………9
3- صورت عملكردبهره برداري كارخانه هاي نيشكري………………………13
4- واريته هاي تجاري نيشكر كارون ……………………………………………14
5- تركيبات شيميايي نيشكر ………………………………………………………19
6- مقادير تركيبات مختلف در ني هاي سالم ، ترشيده ، خشك، برگ سبز سرني و برگهاي خشك……………………………………………………….23
7- مواد تشكيل دهنده شربت ……………………………………………………28
8- پلي ساكاريدهاي موجود در نيشكر ………………………………………..30
9- گروه هاي مختلف دكستران بر اساس پيوندهاي موجود ………………32
10-تجزيه پلي ساكاريدهاي جدا شده از ملاس و شربت مخلوط………40
11-مقايسه تركيبات صمغ جدا شده از ني تازه و كهنه ……………………41
12-اثر زمان نگهداري ني سبز و سوخته بر ميزان صمغ ………………….42
13-ميزان صمغ در ني هاي خرد شده و خرد نشده در اثر نگهداري …..43
14-درصد افزايش صمغ شربت در خلال نگهداري نيشكر ……………….43
15-ميزان دكستران و ضايعات قندي در شكر خام …………………………45
16-منحني استاندارد دكستران …………………………………………………..64
17-جداول تجزيه واريانس صفات مختلف ني …………………………….76
18-جداول تجزيه واريانس صفات مختلف در شربت ……………………79
19-جداول تجزيه واريانس مربوط به اثر غلظت هاي مختلف فرمالين…82
فهرست شكلها
1- اثر دكستران و نشاسته بر نارواني…………………………………………………..48
2- اثر دكستران بر افزايش نارواني ……………………………………………………48
3- بلور طبيعي ساكاروز و محورهاي كريستالوگرافي…………………………….52
4- مقايسه اثر رافينوز و دكستران بر بلور ساكاروز ……………………………….52
5- اثر غلظت هاي متفاوت دكستران بر بلور ساكاروز…………………………..53
6- تغييرات درصد قند در ني هاي سبز، سوخته و برداشت ماشيني ……….72
7- تغييرات درجه خلوص در ني هاي سبز، سوخته و برداشت ماشيني…. 72
8- تغييرات PH در ني هاي سبز ، سوخته و برداشت ماشيني ……………..74
9- تغييرات نسبت كيفيت خام در ني هاي سبز ، سوخته و برداشت ماشيني……………………………………………………………………………….64
10-تغييرات شكر خام در ني هاي سبز، سوخته و برداشت ماشيني……… 65
11-تغييرات بازه توليد در ني هاي سبز ، سوخته و برداشت ماشيني ……..65
12-تغييرات دكستران در ني هاي سبز، سوخته و برداشت ماشيني ………..73
13-تغييرات قند معكوس در ني هاي سبز ،سوخته و برداشت ماشيني …..73
14-تغييرات قند معكوس در شربت با PH هاي مختلف در دماي C50ْ..77
15-تغييرات قند معكوس در شربت با PH هاي مختلف در دماي C60ْ..77
16-تغييرات قند معكوس در شربت با PH هاي مختلف در دماي C70ْ..78
17-تغييرات دكستران شربت با PH هاي مختلف در دماي C 50ْ ………78
18-تغييرات دكستران شربت با PH هاي مختلف در دماي C 60ْ ………79
19-تغييرات دكستران شربت با PH هاي مختلف در دماي C 70ْ ………79
20-رگرسيون بين دكستران و درصد قند ……………………………………. 81
21-رگرسيون بين دكستران و انحراف پلاريمتري …………………………. 81
مقدمه:
در این پرژه به مراحل تبدیل چغندر به قند در کارخانه قند پرداخته شده و هدف از این پروژه آشنای با مراحل تولید قند و دستگاه های مورد نیاز و همچنین نیروی انسانی مورد نیاز برای کار می باشد.
پیشگفتار:
امروزه در شاخه صنایع غذای قتد به عنوان یکی از محصولات استراتژیک در دنیا شناخته شده است انرژی زیاد در مقدار کمی از این ماده از یک طرف و کاربرد آن در اکثر صنایع نوشابه سازی ، شکلات ، شیرینی و سایر محصولات غذای از طرف دیگر این ماده را به عنوان یک ماده شاخص در صنایع غذای در آورده است لزا امروزه بحث های مختلفی در مورد این ماده عنوان می شود ورود قندهای مصنوعی از جمله ساکارین و سایر ترکیبات که گاهی تا هزار برابر قند معمولی شرینی دارند و گیاه چغندر که گیاهی پرتوقعی از لحاظ آب است و شدیداً نیاز به آب دارد ، همه و همه ممکن است درسال های آخیر تصمیمات چشمگیری را در مورد جایگزینی محصولی دیگر بجای قند عنوان کند و ما در اینجا قصد داریم تا قسمتی از پروسه این محصول را عنوان کنیم.
ساکارز قندی است که از یک ملکول گلوکز و یک ملکول فرکتوز تشکیل شده است که در نیشکر نیز همین قند می باشد کارخانه جات نیشکر عموماً نیشکر را تا به دست آوردن شکر زرد آن می توانند پیش ببرند ولی از آن به بعد تصفیه خانه ها باید شکر زرد را به شکر سفید تبدیل کنند
در چغندر قند موادی وجود دارد که در حین پرسه مانع از تشکیل قند می شود که این مواد هر کدام باید به شکلی از آن جدا شوند و جود پرتئین ها، اسید آمینه ، پکتین و… همه وهمه مانع از کار می شود لزا دانشمندان این مواد را به وسیله تعقییر PH شربت بدست آمده از چغندر ، از جریان خارج می کنند.
بحث نگهداری چغندر از اهمیت خاصی بر خوردار است که در دنیای امروز می توانند با فرستادن اشعه های مختلف به سیلوهای چغندر مانع از پوسیدگی چغندر شوند در کشور ما وجود فینتیلاتورهای دمنده هوا به داخل توده چغندر از دیر باز مورد ااستفاده قرار گرفته است . افزایش ماندگاری در سیلوها ضایعات بسیاری را به همراه دارد چون چغندر تنفس می کند و مقداری از قند را در خود به حدر می دهد پس در ابتدا ساخت سیلوهای صنعتی اولین گام در جهت میل به یک راندمان خوب در یک کارخانه می باشد می دانیم چغندر در 4+ درجه جوانه می زند و °c3- یخ می زند باز شدن یخ در چغندر ضایعات زیادی را به همراه دارد لزا دمای سیلو بسته به هوای خارج سیلو متفاوت از 3 درجه تا 1- درجه می باشد.
فهرست
عنوان صفحه
1- مقدمه
2- پیش گفتار
3- برسی فنی
1-3 عیار سنج
2-3 سیلو
3-3 شستشوی چغندر
4-3 آسیاب خلال
5-3 پیش گرم کن (مایشه)
6-3 دیفوزیون
7-3 پرشولاژ و اشباه1و2 و دکانتور
8-3 دستگاه تغلیظ یا اوابراسیون
9-3 طباخی
10-3 سانتریفوژ
11-3 انرژی حرارتی کارخانه
4- سیر و توسعه تاریخی کارخانه در طی گذشت 52 سال از تاسیس آن
5- محصولات فرعی
6- بررسی نیروی انسانی کارخانه قند
7- تبدیل شکر زرد به سفید
8- قسمت های مختلف کارخانه
مقدمه:
در این پرژه به مراحل تبدیل چغندر به قند در کارخانه قند پرداخته شده و هدف از این پروژه آشنای با مراحل تولید قند و دستگاه های مورد نیاز و همچنین نیروی انسانی مورد نیاز برای کار می باشد.
پیشگفتار:
امروزه در شاخه صنایع غذای قتد به عنوان یکی از محصولات استراتژیک در دنیا شناخته شده است انرژی زیاد در مقدار کمی از این ماده از یک طرف و کاربرد آن در اکثر صنایع نوشابه سازی ، شکلات ، شیرینی و سایر محصولات غذای از طرف دیگر این ماده را به عنوان یک ماده شاخص در صنایع غذای در آورده است لزا امروزه بحث های مختلفی در مورد این ماده عنوان می شود ورود قندهای مصنوعی از جمله ساکارین و سایر ترکیبات که گاهی تا هزار برابر قند معمولی شرینی دارند و گیاه چغندر که گیاهی پرتوقعی از لحاظ آب است و شدیداً نیاز به آب دارد ، همه و همه ممکن است درسال های آخیر تصمیمات چشمگیری را در مورد جایگزینی محصولی دیگر بجای قند عنوان کند و ما در اینجا قصد داریم تا قسمتی از پروسه این محصول را عنوان کنیم.
ساکارز قندی است که از یک ملکول گلوکز و یک ملکول فرکتوز تشکیل شده است که در نیشکر نیز همین قند می باشد کارخانه جات نیشکر عموماً نیشکر را تا به دست آوردن شکر زرد آن می توانند پیش ببرند ولی از آن به بعد تصفیه خانه ها باید شکر زرد را به شکر سفید تبدیل کنند
در چغندر قند موادی وجود دارد که در حین پرسه مانع از تشکیل قند می شود که این مواد هر کدام باید به شکلی از آن جدا شوند و جود پرتئین ها، اسید آمینه ، پکتین و… همه وهمه مانع از کار می شود لزا دانشمندان این مواد را به وسیله تعقییر PH شربت بدست آمده از چغندر ، از جریان خارج می کنند.
بحث نگهداری چغندر از اهمیت خاصی بر خوردار است که در دنیای امروز می توانند با فرستادن اشعه های مختلف به سیلوهای چغندر مانع از پوسیدگی چغندر شوند در کشور ما وجود فینتیلاتورهای دمنده هوا به داخل توده چغندر از دیر باز مورد ااستفاده قرار گرفته است . افزایش ماندگاری در سیلوها ضایعات بسیاری را به همراه دارد چون چغندر تنفس می کند و مقداری از قند را در خود به حدر می دهد پس در ابتدا ساخت سیلوهای صنعتی اولین گام در جهت میل به یک راندمان خوب در یک کارخانه می باشد می دانیم چغندر در 4+ درجه جوانه می زند و °c3- یخ می زند باز شدن یخ در چغندر ضایعات زیادی را به همراه دارد لزا دمای سیلو بسته به هوای خارج سیلو متفاوت از 3 درجه تا 1- درجه می باشد.
فهرست
عنوان صفحه
1- مقدمه
2- پیش گفتار
3- برسی فنی
1-3 عیار سنج
2-3 سیلو
3-3 شستشوی چغندر
4-3 آسیاب خلال
5-3 پیش گرم کن (مایشه)
6-3 دیفوزیون
7-3 پرشولاژ و اشباه1و2 و دکانتور
8-3 دستگاه تغلیظ یا اوابراسیون
9-3 طباخی
10-3 سانتریفوژ
11-3 انرژی حرارتی کارخانه
4- سیر و توسعه تاریخی کارخانه در طی گذشت 52 سال از تاسیس آن
5- محصولات فرعی
6- بررسی نیروی انسانی کارخانه قند
7- تبدیل شکر زرد به سفید
8- قسمت های مختلف کارخانه
فهرست مطالب
عنوان صفحه
1- شرح پروژه 3
2- نرم افزارهای مورد استفاده 7
3- طراحی فرم ها 8
4- امکانات 10
- بازیابی 10
- اعطای اشتراک 11
- گزارش گیری 11
- وضعیت مالی 11
- ورود به بانک 12
5- سخن آخر 15
فهرست مطالب
فصل اول: طرح تحقیق
مقدمه ———————————————————2
تاریخچه شرکت ———————————————–3
اهداف شرکت ————————————————-5
کارکنان و متخصصان——————————————7
فصل دوم: تجزیه و تحلیل
محصولات —————————————————-10
نرم افزار پارس آموز ——————————————13
نرم افزار پارس نما ——————————————–15
نرم افزار گویا ————————————————-17
نرم افزار پارسانا ———————————————-19
برخی قابلیت های مهم نرم افزار ——————————-20
فصل سوم: روش تحقیق
مشاوره و راهکار ——————————————–23
مقدمه ——————————————————–23
اتوماسیون اداری و صنعتی ———————————–24
کنترل پروژه ————————————————-26
فصل چهارم: سابقه تحقیق
اخذ گواهینامه های بین المللی ———————————28
مزایای استفاده از گواهینامه ———————————29
شبکه های داخلی و خارجی ———————————-31
ارتباطات پیشرفته ——————————————-32
پشتیبانی —————————————————-33
فرم همکاری و استخدام ————————————-35
دعوت به همکاری از اشخاص حقوقی ———————–37
پرسش و پاسخ ———————————————38
اصطلاحات و مفاهیم ————————————–44
نتیجه گیری ———————————————–54
پیشنهادات و انتقادات ————————————–55
محدودیت ها ———————————————-56
منابع —————————————————–57
فهرست مطالب
فصل اول: طرح تحقیق
مقدمه ———————————————————2
تاریخچه شرکت ———————————————–3
اهداف شرکت ————————————————-5
کارکنان و متخصصان——————————————7
فصل دوم: تجزیه و تحلیل
محصولات —————————————————-10
نرم افزار پارس آموز ——————————————13
نرم افزار پارس نما ——————————————–15
نرم افزار گویا ————————————————-17
نرم افزار پارسانا ———————————————-19
برخی قابلیت های مهم نرم افزار ——————————-20
فصل سوم: روش تحقیق
مشاوره و راهکار ——————————————–23
مقدمه ——————————————————–23
اتوماسیون اداری و صنعتی ———————————–24
کنترل پروژه ————————————————-26
فصل چهارم: سابقه تحقیق
اخذ گواهینامه های بین المللی ———————————28
مزایای استفاده از گواهینامه ———————————29
شبکه های داخلی و خارجی ———————————-31
ارتباطات پیشرفته ——————————————-32
پشتیبانی —————————————————-33
فرم همکاری و استخدام ————————————-35
دعوت به همکاری از اشخاص حقوقی ———————–37
پرسش و پاسخ ———————————————38
اصطلاحات و مفاهیم ————————————–44
نتیجه گیری ———————————————–54
پیشنهادات و انتقادات ————————————–55
محدودیت ها ———————————————-56
منابع —————————————————–57
پرورش قارچ
تاریخچه استفاده از قارچ خوراکی
قارچها موجوداتی هستند که از ادوار قدیم با انسان بوده اند. سوابق فسیلی آنها به دوران پر کامبرین و دونین بر میگردد. تاریخ مصرف قارچ های خوراکی بعنوان غذا و دارو به زمانی بسیار دور برمیگردد و حتی انسان های نخستین از خواص ویژه قارچ ها اطلاع داشتند. آزتک ها از قارچها بعنوان مواد توهم زا در فالگیری استفاده میکردند و قارچ را گوشت خدا God’s flesh مینامیدند. نوشابه مستیآور سوما نیز چیزی جز عصاره آمانیتا موسکاریای سمی نبوده که از گروه قارچ های کلاهکدار است . اگر تاریخچه تولید قارچهای خوراکی به دقت مورد بررسی قرار گیرد , تاریخی چند هزار ساله را میتوان برای آن قائل شد. پرورش قارچهای خوراکی حدوداً به 20 قرن پیش در ژاپن و چین بر میگردد. کاشت قارچ در گلخانه اولین بار در سوئد در سال 1754 میلادی ابداع شد.
کشور های مختلف جهان با توجه به فرهنگ غذایی در طی سالهای گذشته به نوعی از این محصول ارزشمند برخوردار بوده اند و در حال حاضر , اکثر قریب به اتفاق کشورهای دنیا آن را به عنوان یک محصول کشاورزی و باغی قلمداد و حتی به منظور توسعه هر چه بیشتر تولید و مصرف آن , برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت برای آن قائلند و سالانه هزینه های بسیاری را مصرف آن میسازند . در این میان کشورهای آمریکایی , اروپایی , اسیایی و آفریقایی هر کدام به نوعی نسبت به توسعه همه جانبه آن اقدام و گاهی در بعضی کشورها با توجه به فرهنگ غذایی , میزان قارچها بر دیگران پیشی گرفته و تولید آن گونه خاص , بیشتر است.کشورهایی مانند چین , از 2 هزار سال پیش قارچها را نیز به موازات سایر محصولات کشاورزی پنداشته و در حال حاضر , سالانه چند میلیون تن تولید انواع قارچها را در برنامه های خود دارند . البته در این میان از خواص داروئی و درمانی قارچهای داروئی نیز غافل نمانده و در صنعت داروسازی در کشور مذکور در حد قابل توجهی رونق یافته است به طوری که در مراجعه به پزشکان چینی , انواع داروها از جمله قرص , کپسول , آمپول و…. تجویز میگردد.
البته شایان ذکر است که قارچها به لحاظ بافت فیبری و سلولزی و نیز داشتن پلی ساکاریدهایی در دیواره سلولی شان به عنوان ضد سرطان محسوب میگردند . در این میان می توان به قارچهایی اختصاصا ضد سرطان اشاره کرد مانند قارچهای گاندرما ,آریکولاریاو شیتاکه .
صنایع تبدیلی قارچها نیز امروزه به عنوان یکی از صنعت های روز , مورد توجه خاص قرار گرفته است . صنایع کنسرو سازی , مربا , ترشی و پودر قارچ , از جمله فرآورده های قارچ است که در دنیا از مصرف بالایی نیز برخوردار است. از نکات قابل توجه و تامل دراین صنعت این است که با توجه به تولید بالای ضایعات کشاورزی در اکثر کشورها از جمله ایران, استفاده بهینه از این ضایعات را میتوان نام برد.
اصولا قارچها از ضایعات کشاورزی تولید میگردند.از جمله کاه و کلش گندم , برنج , سویا , آفتابگردان , ذرت , خاک اره, علفهای هرز , گراسها و….
بطوری که میتوان گفت در تولید قارچ از ضایعات کشاورزی و دور ریز که اصولا کشاورزان هزینه و زحماتی برای نابودی آنها باید متحمل شوند میتوان غذای پروتئینی و مقوی تولید کرد که خود این یکی از مزایای عمده این رشته تولیدی است . از سوی دیگر , میتوان به ارزش غذایی قارچها نیز اشاره کرد. این صنعت در کشور ما از حدود 30 سال پیش در حوالی تهران آغاز و به صورت کم و بیش توسعه یافت ولیکن از دهه 60 بدین سو , نوعی از قارچها به نام تکمه ای در کشور به صورتی صنعتی کامل آغاز و دهها واحد تولیدی در کشور پا گرفت . البته در آغاز ارائه محصول به دلیل نو بودن محصول و فرهنگ غذایی خاص ایرانیان , با استقبال خوبی روبرو نشد , ولی با گذشت سه دهه , امروزه از فرهنگ مصرف بالایی برخوردار شده است به طوری که واحدهای تولیدی فعال با ظرفیت کامل , در حال تولید و گسترش آن هستند .
جنبه های اقتصادی قارچ خوراكی
درآمد حاصل از قارچ خوراكی تحت تأثير عوامل مختلف توليد قرار دارد از جمله سيستم توليد انتخاب شده، نوع ساختمان و مصالح مورد استفاده، ميزان پيچيدگي و گراني ماشين آلات و دستگاههاي هوادهي و ميزان سرمايه اوليه.
در توليد نهايي قارچ خوراكی هدف نهايي اين است كه حداقل 70 درصد قارچ درجه يك توليد نمايند.
ميزان محصول حاصل از يك تن كمپوست به شرح زير طبقه بندي مي شود:
توليد نامطلوب : كمتر از kg 135 قارچ
توليد ضعيف : حدود kg 135 – 160 قارچ
توليد نسبتاً مطلوب : kg 160 – 180 قارچ
توليد خوب : kg 180- 190 قارچ
توليد عالي : بيش از kg 200 قارچ
چنانچه برداشت پس از رشد كامل قارچ (باز شدن كلاهك) صورت گيرد، حدود 50 درصد افزايش محصول داريم ولي لازم به ذكر است كه از نقطه نظر بازارپسندي بشدت كاهش مييابد.
عنوان طرح : فرآوري و صادرات پسته
مجري طرح :
محل اجراي طرح : نطنز، چهارراه فرهنگيان ،پشت هتل پارس- ميدان گاندي – پلاك 20
نطنز – انبار در جاده تهران – قائم آباد
دفتر تهران – خيابان شهيدي بهشتي – خ انديشه – انديشه 7 – پلاك 21
مقدمه :
بعلت وابستگي كشور به درآمد حاصل از فروش نفت سالهاست كه دولت توجيه خاصي به صادرات غير نفتي داشته و بطرق مختلف شركتها و اشخاص سرمايه گذار در اين راه را تشويق و ترغيب مينمايد و براي تسهيل اين هدف و توسعه آن مساعدتهاي لازم را مبذول ميدارد.
سوابق تجربي و تخصصي مجري طرح:
نامبرده مدتها است كه توسط كارگزاران خود خريد و فروش پسته را در سطح استان انجام داده و سپس به كار توسعه پرداخته و در هر دو موفق گرديده است در حال حاضر با توجه به فعاليت خود در نطنز و نيز در تهران در معاملات داخل موفقيت قابل قبولي بدست آورده است.
هدف از اجراي طرح :
چون انجام و توسعه اين كار مورد توجه و پشتيباني دولت ميباشد انجام صادرات و ارائه كالاي مرغوب جهت خريداران در خارج به توسعه كار كمك نموده و ميتوان از بهره وري خوبي برخوردار بود.
و هدف از اجراي اين طرح همكاري كامل با دولت نيز ميباشد.
فهرست مطالب
عنوان طرح……………………………………………………………………………………………… 4
مجري طرح : ………………………………………………………………………………………….. 4
محل اجراي طرح:……………………………………………………………………………………… 4
مقدمه : ………………………………………………………………………………………………… 4
جدول 4 : آمار سطح زيركشت پسته در استانهاي مختلف ايران در سال 1381……………………… 5
جدول 5: آمار ميزان توليد و عملكرد در استانهاي مختلف ايران از سال …………………………… 1381 6
نمودار 7: توزيع ميزان توليد پسته استانها نسبت به كل كشور در سال 1381………………………… 7
نمودار 8: ميزان صادرات پسته نسبت به ساير محصولات كشاورزي صادراتي در سال 1380…….. 7
سوابق تجربي و تخصصي مجري طرح: ………………………………………………………………. 11
هدف از اجراي طرح : ………………………………………………………………………………… 11
1) هزينههاي سرمايهاي (دارائيهاي ثابت)…………………………………………………………….. 11
1-1) زمين موجود :………………………………………………………………………………….. 11
2-1) ساختمانها……………………………………………………………………………………….. 11
3-1) تاسيسات و دارايهاي نامشهود…………………………………………………………………… 13
رديف…………………………………………………………………………………………………… 13
آب در نطنز…………………………………………………………………………………………….. 13
4-1) وسايل و اثاثيه اداري……………………………………………………………………………. 14
رديف…………………………………………………………………………………………………… 14
شرح…………………………………………………………………………………………………….. 14
ميز………………………………………………………………………………………………………. 14
جمع…………………………………………………………………………………………………….. 14
2) هزينه هاي جاري……………………………………………………………………………………. 15
1-2) مواد اوليه نهادههاي توليدي و كالاي لازم جهت توليد………………………………………… 15
رديف…………………………………………………………………………………………………… 15
پسته فندقي 32-30 طبيعي……………………………………………………………………………. 15
2-2 )حقوق و دستمزد…………………………………………………………………………………. 16
رديف…………………………………………………………………………………………………… 16
مدير بازرگاني………………………………………………………………………………………….. 16
3-2) نگهداري و تعميرات…………………………………………………………………………… 17
رديف…………………………………………………………………………………………………… 17
ندارد……………………………………………………………………………………………………. 17
4-2) آب ،برق، تلفن و سوخت و هزينههاي مالي…………………………………………………… 17
رديف…………………………………………………………………………………………………… 17
آب 2 واحد……………………………………………………………………………………………. 17
5-2) ساير هزينههاي متفرقه………………………………………………………………………….. 18
رديف…………………………………………………………………………………………………… 18
اقساط اصل وام سرمايه در گردش…………………………………………………………………….. 18
6-2) استهلاك دارايييهاي ثابت………………………………………………………………………… 19
7-2) خلاصه وضعيت سرمايه…………………………………………………………………………. 20
3) پيش بيني درآمدهاي طرح…………………………………………………………………………. 20
پسته فندقي 32-30 طبيعي……………………………………………………………………………. 20
پسته فندقي 30-28 طبيعي……………………………………………………………………………. 20
پسته كله قوچي 24-22 طبيعي……………………………………………………………………….. 20
4) پيش بيني سود طرح………………………………………………………………………………… 21
5) دوره برگشت تسهيلات……………………………………………………………………………. 21
6) نقطه سر به سر: ……………………………………………………………………………………. 21
7) نسبتهاي فعاليت(كارايي):…………………………………………………………………………… 21
8) نرخ بازده سرمايه: ………………………………………………………………………………… 22
9)نسبتهاي سودآوري: …………………………………………………………………………………. 22
10) نسبتهاي سرمايهگذاري: ………………………………………………………………………….. 22
11) توجيه اقتصادي طرح: ……………………………………………………………………………. 22
مشخصات طرح………………………………………………………………………………………… 23
محل اجراي طرح………………………………………………………………………………………. 23
معرفي به بانك…………………………………………………………………………………………. 23
توضیح پروژه:
در این قسمت اقدامات اولیه تا اقدامات آخر شرح داده می شود که شما بیشتر با این حرفه آشنا شود برای ساده تر شدن مطالب به صورت مرحله ای تقسیم می کنیم که به صورت زیر است :
1.تهیه یک باب مغازه برای کار (یا به صورت رهن و یا خرید )
2.انجام دادن اقدامات بهداشتی در این مغازه از جمله کف پوش سنگ و کاشی بودن دایوارها تا سقف.
3.خرید وسایل و تجهیزات سرد کننده از جمله یخچال و فریزر و کولر و…..
4.خرید کلی اجناس از جمله مواد شوینده ، بهداشتی و خوراکی و …
5.تبلیغات و بازاریابی
و در آخر بر آورد نیروی انسانی از جمله موارد این کار می باشد .
امکان سنجی :
(شرایط فرهنگی ، جغرافیایی ، نیاز سنجی )
در فرهنگ و جامعه ما یکی از حرفه های اشتغال به کار و درآمدزا می باشد که با اشتغال در این حرفه شاید نیمی از مشکل مردم و احتیاجات آنها را رفع می کنند و از نظر وجهه جغرافیایی زیر مجموعه ای از تجارت مواد غذایی ، بهداشتی و خشکبار می باشد و از نظر نیاز سنجی نیز نیاز مبرم مردم به این شغل آن را یک نیاز ضروری کرده به صورتی که در جامعه نقش مهمی ایفا می کند.
فهرست مطالب
مقدمه …………………………………………………. 1
توضیح پروزه ……………………………………………… 2
امکان سنجی ……………………………………………. 3
اخذ مجوز و مسائل قانونی………………………………. 3
برآورد تجهیزات و هزینه آن ……………………………… 5
برآورد مواد مصرفی و هزینه آن………………………….. 6
انتخاب محل تاسیس…………………………………….. 8
برآورد نیروی انسانی…………………………………….. 8
نحوه تامین سرمایه ……………………………………… 9
نحوه و ملاکهای گسترش نیروی انسانی……………… 9
محاسبات مالی ………………………………………….. 11
کروکی تجهیزات………………………………………….. 12
مقدمه
همان طور که می دانیم با پیشرفت علم و تکنولوژی تقریباً تمام نیازهای روزمره انسان تأمین شده است . چه آنهایی که نیاز اولیه هستند مانند خوراک و چه آنهائیکه نیازهای ثانویه هستند مانند تفریح. ولی چیزی که مهم است این است که بتوانیم در کوتاه ترین زمان و با کمترین هزینه این نیازها را برطرف کنیم.
خوراک یک نیاز اصلی برای انسان است و از این رو تولیدکنندگان زیادی رو به تولید مواد غذایی و خوراکی آورده اند مانند کیک که تقریباً در میان تمام مردم جهان به علت دسترسی آسان ، ارزانی قیمت، سالم بودن آن و… دارای مشتری است. جامعه امروز ما با جمعیت جوان خود و دانش آموزان و کودکان فراوان یکی از پر مصرف کننده ترین جوامع این کالا می باشد.
امید است که با تولید مناسب چه از نظر قیمت و چه از نظر کیفیت بتوانیم خدمتی به مردم جامعة ایران عرضه کرده باشیم.
مشخصه های طرح :
عنوان محصولات تولیدی : کیک اسفنجی و کلوچه
ظرفیت تولید : 240 تن در سال تعداد روز کاری : 270 روز
تعداد شیفت 2 نوبت در هر روز و هر شیفت 8 ساعت کاری
تهیه سرمایه شرکت :
با توجه ریز هزینه ها، تجهیزات، ساختمان و زمین و … که به شرح زیر برآورد گردیده است. سرمایه ای معادل 4.065.500.000 ريال جهت راه اندازی خط تولید لازم می باشد.
مقدمه
قرار است سردخانه ای در شهر طبس برای تأمین 000/45 نفر ساخته شود. در این سردخانه گوشت گاو و گوسفند و مرغ از اول تیرماه تا آخر شهریور ماه توسط اهالی کشتار شده و وارد سردخانه می شود و پس از 24 ساعت نگهداری برای مصرف روز بعد به بازار عرضه می شود. گوشت های ذخیره شده تا اول دیماه نگهداری و از اول دیماه تا آخر اسفند به ترتیب به طور مساوی هر روز به بازار عرضه می شوند (فرض بر آنستکه در این سه ماه کشتار وجود ندارد).
سیب و هلو برای مصرف یک ماه جمعیت در اواخر مرداد ماه وارد سردخانه می شود (که برای بالا نرفتن از سردخانه به برش این محصول را بصورت 15 روزه در نظر گرفته ایم).
فهرست مطالب
فصل اول
1-1 خواسته های پروژه 2
1-2 موقعیت سردخانه 2
1-3 فرضیات 3
1-4 تنوع محصولات 4
1-5 پالت ها 5
1-6 صفحات عایق ها 6
1-7 محاسبه ضریب حرارتی (u) 7
فصل دوم : محاسبه بار برودتی اتاقها
2-1 نمونه محاسبه اتاق سیب 7
2-1-1 بار حرارتی انتقالی 8
2-1-2 بار حرارتی نفوذ هوا 8
2-1-3 بار حرارتی محصول 8
2-1-4 بار تنفسی 9
2-1-5 بار حرارتی افراد 9
2-1-6 بار روشنایی 9
2-1-7 بار موتورهای برقی 9
2-1-8 تعیین اوپراتور 9
2-1-9 بار حراتی پیش سرد کن 9
3-1-10 مدل اوپراتور 10
2-1-11 بار حرارتی راهروها 10
2-1-12 ظرفیت سرمایی جدید 11
2-2 محاسبه بار حرارتی اتاق نگهداری گوشت گاو 11
2-2-1 بار حرارتی ناشی از تعویض هوا 12
2-2-2 ظرفیت سرمایی جدید با احتساب فن ها 12
2-2-3 بار حراتی محصول 12
2-2-4 بار نفوذ هوا 13
2-2-5 مدل اوپراتور 13
2-2-6 ظرفیت سرمایی جدید 13
2-3 نمونه محاسبه و بی اوپراتور 13
2-4 خواص نقاط 14
2-5 حجم کنترل فلاش تانک 14
2-6 انتخاب اوپراتور 15
2-7 ظرفیت سرمایی جدید 16
جداول محاسباتی برای تمام اتاق ها
اتاق گوشت گاو 17
اتاق گوشت گوسفند 18
اتاق نگهداری سبزی 19
اتاق نگهداری هلو 20
اتاق نگهداری سیب 21
اتاق نگهداری خیار 22
اتاق نگهداری پرتقال 1/22
انجماد سریع گاو 23
انجماد سریع مرغ 24
انجماد سریع گوسفند 25
نگهداری پیش سرد کن 26
فصل سوم : نقشه ها ؛ پالت ها ؛ پلان اتاق ها ؛ نمودار P-H و …
فصل سوم : نقشه ها ؛ پالت ها ؛ پلان اتاق ها ؛ نمودار P-H و …
مقدمه
قرار است سردخانه ای در شهر طبس برای تأمین 000/45 نفر ساخته شود. در این سردخانه گوشت گاو و گوسفند و مرغ از اول تیرماه تا آخر شهریور ماه توسط اهالی کشتار شده و وارد سردخانه می شود و پس از 24 ساعت نگهداری برای مصرف روز بعد به بازار عرضه می شود. گوشت های ذخیره شده تا اول دیماه نگهداری و از اول دیماه تا آخر اسفند به ترتیب به طور مساوی هر روز به بازار عرضه می شوند (فرض بر آنستکه در این سه ماه کشتار وجود ندارد).
سیب و هلو برای مصرف یک ماه جمعیت در اواخر مرداد ماه وارد سردخانه می شود (که برای بالا نرفتن از سردخانه به برش این محصول را بصورت 15 روزه در نظر گرفته ایم).
فهرست مطالب
فصل اول
1-1 خواسته های پروژه 2
1-2 موقعیت سردخانه 2
1-3 فرضیات 3
1-4 تنوع محصولات 4
1-5 پالت ها 5
1-6 صفحات عایق ها 6
1-7 محاسبه ضریب حرارتی (u) 7
فصل دوم : محاسبه بار برودتی اتاقها
2-1 نمونه محاسبه اتاق سیب 7
2-1-1 بار حرارتی انتقالی 8
2-1-2 بار حرارتی نفوذ هوا 8
2-1-3 بار حرارتی محصول 8
2-1-4 بار تنفسی 9
2-1-5 بار حرارتی افراد 9
2-1-6 بار روشنایی 9
2-1-7 بار موتورهای برقی 9
2-1-8 تعیین اوپراتور 9
2-1-9 بار حراتی پیش سرد کن 9
3-1-10 مدل اوپراتور 10
2-1-11 بار حرارتی راهروها 10
2-1-12 ظرفیت سرمایی جدید 11
2-2 محاسبه بار حرارتی اتاق نگهداری گوشت گاو 11
2-2-1 بار حرارتی ناشی از تعویض هوا 12
2-2-2 ظرفیت سرمایی جدید با احتساب فن ها 12
2-2-3 بار حراتی محصول 12
2-2-4 بار نفوذ هوا 13
2-2-5 مدل اوپراتور 13
2-2-6 ظرفیت سرمایی جدید 13
2-3 نمونه محاسبه و بی اوپراتور 13
2-4 خواص نقاط 14
2-5 حجم کنترل فلاش تانک 14
2-6 انتخاب اوپراتور 15
2-7 ظرفیت سرمایی جدید 16
جداول محاسباتی برای تمام اتاق ها
اتاق گوشت گاو 17
اتاق گوشت گوسفند 18
اتاق نگهداری سبزی 19
اتاق نگهداری هلو 20
اتاق نگهداری سیب 21
اتاق نگهداری خیار 22
اتاق نگهداری پرتقال 1/22
انجماد سریع گاو 23
انجماد سریع مرغ 24
انجماد سریع گوسفند 25
نگهداری پیش سرد کن 26
بخش اول:
ماهیت و موارد استفاده از سیستم حسابداری:
هنوز هم در غالب سازمان ها، اعم از خصوصی و عمومی، نتیجه ی عملیات حسابداری، یعنی صورت حساب ها و گزارش های مالی، فقط فهرستی از اراقام و اعدادی تلقی می شود که حاکی از دریافت و پرداخت وجوه و چگونگی عملیات گذشته می باشد؛ و یا اینکه گزارشهای مذکور منحصراً وسیله ای برای کنترل صحت و صداقت مأموران به شمار می رود.
آن چه کمتر در ایران مورد توجه قرار می گیرد اهمیت فراوان این گزارش ها و اطلاعات حاصله از آن ها در تصمیمات مدیران و مسئولان امور مؤسسات و سایر افراد و مقامات ذیعلاقه می.باشد.
اهم طبقاتی که ازنتایج حاصله از سیستم حسابداری مؤسسات منتفع میشوند عبارتنداز:
1- مدیران مؤسسات: مدیران تجارت خانه ها و شرکت ها و کارخانه ها با مطالعه و تجزیه و تحلیل صورت حسابها نقائص کارهای خود در گذشته پی می برند، و با بررسی ارقام و اعداد و استفاده از تجارب گذشته برنامه های آینده راطرح ریزی می کنند. همچنین، با مطالعه دقیق این اطلاعات است که پیش بینی چونگی وضع مالی و فعالیتهای ادوار مالی بعدی امکان می یابد.
2- صاحبان سرمایه مؤسسات: صاحبان سرمایه و سهامداران مؤسسات بازرگانی علاقه مندند همیشه از وضع مالی و سود و زیان مؤسسه ای که متعلق به آنان است مطلع باشند. این اطلاعات را فقط سیستم حسابداری می تواند در اختیار ایشان بگذرد با بررسی این اطلاعات است که صاحبان سرمایه می توانند نسبت به درجه ی کفایت و کاردانی مدیران و افراد دیگری که درمؤسسه ی خود بکار گمارده اند پی ببرند.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه 1
بخش 1
ماهیت و موارد استفاده از سیستم حسابداری 2
بخش 2
انوع 5
بخش 3
ترازنامه 6
بخش 4
معادلة اصلی حسابداری 8
بخش 5
صورتحساب سود و زیان 9
بخش 6
دفترداری دوبل یا دو طرفه 11
بخش 7
فرصت های استفاده از فن آوری اطلاعات 12
بخش 8
حقوق و دستمزد 14
بخش 9
حسابداری دولتی 17
فصل دوم
بخش 19
بخش 2
تعهدات و حمایتهای سازمان 24
بخش 3
چگونگی انجام وظایف در واحدهای اجرایی بیمه ای 25
فصل سوم:
بخش 30
بخش 32
جداول 34
نتایج و پیشنهادات 37
منابع و مأخذ 38
مقدمه:
حسابداری در دنیای پیچیده امروز نقش درخور ملاحظه ای در اداره امور دولتها وحکومتهای محلی ایفا می کند . حسابداری بخش عمومی وبالاخص دولتی تا اواخر دهه هفتم قرن بیستم به مجموعه ای از روشها ورویه های فنی اطلاق می گردید که براساس آن منابع ومصارف مالی دولتها وحکومتهای محلی ثبت وضبط وگزارش می گردید.
از ان زمان تا کنون ،با تلاش اندیشمندانی نظیر نرماتتون، استوارت،جانز ودیگران به عنوان پیشتازان نهضت مسئولیت پاسخگویی وابتکار متفکر برجسته حسابداری یوجی ایجیری، مفهوم مسئولیت پاسخگویی به عنوان سنگ بنای حسابداری دولتی ،درمرکز ثقل نظام های حسابداری وگزارش گری مالی دولتهای مردم سالار جایگاه خاصی رابه خود اختصاص داد.
در این پروژه نیز سعی شده است تا روش ها ومقررات حاکم بر سیستم حسابداری سازمان بازرگانی استان اردبیل مورد مطالعه وبررسی قرار گیرد.
نتیجه گیری:
پروژه حاضر بر اساس آخرین روشها و استانداردهای پذیرفته شده حسابرسی و حسابداری تهیه و تنظیم شده است.
با بررسی سیستم حسابداری سازمان بازرگانی می توان به این نتیجه رسید که:
اولاً این سازمان براساس حسابداری دولتی انجام فعالیت می کند.
دوماً تمامی اصولی که برای سازمان های دولتی تعیین شده است در آن رعایت می شود .همچنین سازمان بازرگانی ، واحد سازمانی مشخصی بوده که قسمتی از وظایف ومسئولیت های دولت را برطبق برنامه های مصوب انجام می دهد.
تعریف موضوع :
بنا به تعریفی که از سوی مد یریت کارخانه در دست است ، کبریت وسیله روشن کردن وسایل گرمایی و روشنایی می باشد . پس از آن که بشر در پی گرم کردن خود و پختن وگرم کردن چیزهای دیگر به فکر چخماق افتاد ، با گذر زمان دریا فت که با موادی از قبیل گوگرد ، پودر شیشه ، کلرات و. . . نیز می توان روشنایی یجاد کرد. به همین دلیل برای راحتی بشر که همواره در گرو تغییر ، تحول و ابتکار و خلاقیت است چوب کبریت را بعنوان آخرین استاندارد جهانی جهت روشن کردن وسایل روشنایی و گرمایی مورد تأیید قرار داداند . و به همین دلیل است که کبریت در تمام نقاط جهان به عنوان یک وسیله جهانی جهت روشنا یی و گرما استفاده می گردد. کبریت وسیله ای است که در همه خانه ها و ادارات و شرکت ها وجاهای دیگر و حتی در کاخ های مجلل هم وجود دارد و همه به نحوی از آن استفاده بهینه می کنند. اهمیت و ضرورت آن در خانواده های ثروتمند و فقیر یکسان است چون هر دو نیاز به آن دارند و در مواقع لزوم از آن استفاده می کنند. کبریت در کارخانه های کبریت سازی توسط کسانی که در آنجا کار می کنند تولید می شود و بعد از تولید به بازار عرضه شده و به دست مصرف کنندگان می رسد.
دلیل انتخاب موضوع پروژه :
برای هر تحقیقی انگیزه و دلایلی جهت انتخاب موضوع و زمینه تحقیق وجود دارد که بعنوان نیروی محرکه محقق شناخته می شوند و شاید بتوان گفت که عامل ا صلی در رسیدن به اهداف تحقیق همان دلایل و انگیزه اولیه انتخاب موضوع تحقیق است که به عنوان پشتوانه ای قوی برای محقق مطرح بوده و انجام یک تحقیق را ممکن می سازد.
در این تحقیق سه د لیل و انگیزه برای انتخاب موضوع وجود دارد که در زیر آمده است :
1- بررسی قیمت تمام شده کارخانه کبریت سازی مشگین شهر
2- بررسی مراحل تولید کبریت
3- علاقه شخصی به جهت مطا لعه در این مورد
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول : کلیات… 1
مقدمه : 2
دلیل انتخاب موضوع پروژه : 3
منظور از حسابداری صنعتی ( بهای تمام شده ) چیست ؟. 4
اهمیت حسابداری بهای تمام شده برای چیست ؟. 4
کاربرد حسابداری بهای تمام شده چیست ؟. 4
حسابداری صنعتی : 4
فصل دوم : معرفی کارخانه کبریت سازی مشگین شهر. 6
بخش اول : 7
مختصری از تاریخچه کبریت در دنیا 7
بخش دوم : 9
تاریخچه کبریت در ایران.. 9
بخش سوم : 12
تاریخچه کارخانه کبریت سازی مشگین شهر. 12
تعریف کبریت : 13
فصل سوم: مبانی نظری در مورد بهای تمام شده. 15
مقدمه : 16
تعریف حسابداری صنعتی : 16
نقش حسا بداری صنعتی : 17
بخش اول : 18
مقدمه ای بر حسابداری صنعتی… 18
مقدمه ای بر حسابداری صنعتی : 19
1 : حسا بداری مالی : 19
2 : حسابداری مدیریت : 19
حسابداری صنعتی : 19
حسابداری بهای تمام شده : 20
آشنایی با برخی از مفاهیم و اصطلاحات در حسابداری بهای تمام شده : 22
بهای تمام شده ، هزینه و زیان : 22
بهای تمام شده : 23
هزینه : 23
زیان : 23
هزینه یابی و موضوع آن : 24
مقایسه مؤسسات بازرگانی با مؤسسات تولیدی : 25
صورت سود و زیان مؤسسات تولیدی : 25
مراحل هزینه یابی : 26
عامل هزینه و مد یریت هزینه : 26
انواع هزینه های تولیدی : 27
عوامل تشکیل د هنده هزینه های تولید یا قیمت تمام شده محصول : 28
مواد مستقیم : 29
مواد غیر مستقیم : 29
سایر هزینه های.. 29
تولید.. 29
کار. 29
مواد اولیه. 29
کار مستقیم.. 29
سربار کارخانه. 29
مواد مستقیم.. 29
کار مستقیم : 30
کار غیر مستقیم : 30
هزینه های دوره : 30
بهای اولیه و بهای تبد یل : 30
هزینه محصول و هزینه دوره : 31
بخش دوم : 33
سیستم هزینه یابی مرحله ای.. 33
سیستم هزینه یابی مرحله ای : 34
اجرای سیستم هزینه یابی مرحله ای : 35
1 : جدول مقداری تولید : 36
هزینه های منظور شده به حساب دایره : 37
معادل آحاد تکمیل شده : 37
فصل چهارم : 39
قیمت تمام شده کارخانه کبریت سازی.. 39
مشگین شهر. 39
بخش اول : 40
مراحل تولید چوب کبریت و قوطی های.. 40
آن در کارخانه. 40
بخش د وم : 47
سیستم خرید و انبارداری کارخانه. 47
کبریت سازی مشگین شهر. 47
سیستم های انبارداری : 48
تعریف انبار : 48
فصل پنجم : 57
نتیجه گیری : 58
منابع و مأخذ : 59
بيان مسئله
-اهميت تحليل هاي مالي در موفقيت شركت :
تجزيه و تحليل مالي، فرآيند تشخيص كارايي و موقعيت مالي شركت براساس اطلاعات حسابداري و صورت هاي مالي است و همانگونه كه درگزارش ها و اطلاعات مالي منعكس است، هدف چنين تحليلي بررسي، تشخيص كارايي و نحوه عمليات اجراي مديريت شركت است. هدف مديرمالي، اندازه گيري نقدينگي شركت، سودآوري و عوامل ديگري است كه شركت را به يك روش معقول و سودآور برساند. تجزيه و تحليل مالي در درجه اول جهت كسب ديدگاهي دررابطه با مشكلات مالي و عملياتي كه يك شركت با آن مواجه است به كاربرده مي شود.
تجزيه و تحليل نسبت ها براي تعيين نقاط ضعف و قوت عملكرد شركت مورد استفاده قرار مي گيرد. با مشخص شدن نقاط ضعف عملكرد سيستم، مديرمالي بايد عوامل ايجاد كننده مشكل را تعيين و سپس راه حل مناسبي، جهت برطرف كردن مشكلات ارائه كند.
§ هدف وضرورت انجام تحقيق
دربررسي سازماندهي شركت ها استفاده از يك ساختار مالي مشخص و هدفدار مشاهده شده است كه مدير مالي وظايف معيني را براي تحقيق اهداف از پيش تعيين شده دنبال مي كند.
نقطه آغاز پيدايش يك ساختار مالي هدفدار، تعريف اهداف قابل اجرايي براي شركت است. درحقيقت وجود شناخت اهداف، عاملي درجهت حركت ونيل به اهداف عملياتي است. اگرچه ممكن است اهداف به صورت كلي تعريف شده باشند، با اين حال وجود تعريف مناسب وقابل درك مي تواند كليد موفقيت حركت مناسب شركت درآينده باشد.
پس از تعريف هدف شركت، نيازمند ارزيابي بخشهاي مختلف شركت هستيم تا ميزان دستيابي به هدف و انحراف از آن را تعيين نماييم. لذا تدوين معيارهايي براي ارزيابي و كنترل بخشهاي مختلف شركت ضروري است.
فهرست مطالب
فصل اول: كليات تحقيق………………………………………………………………………..
مقدمه…………………………………………………………………………………………………. 2
بيان مسئله………………………………………………………………………………………….. 3
هدف و ضرويات انجام تحقيق……………………………………………………………….. 4
فرضيات تحقيق……………………………………………………………………………………. 5
واژگان تحقيق……………………………………………………………………………………… 5
فصل دوم: مطالعات نظري……………………………………………………………………
مقدمه ………………………………………………………………………………………………… 9
تاريخچه شركت…………………………………………………………………………………… 9
چارت سازماني……………………………………………………………………………………. 12
پيشينه نظري تحقيق:……………………………………………………………………….. 13
مديرت مالي…………………………………………………………………………………….. 13
وظايف مديريت مالي……………………………………………………………………….. 15
محيط عملياتي مديريت مالي………………………………………………………………. 16
صورت هاي مالي…………………………………………………………………………. 17
تجزيه و تحليل نسبت هاي مالي……………………………………………………………… 21
انواع نسبت هاي مالي……………………………………………………………………. 24
نسبت نقدينگي……………………………………………………………………… 24
نسبت فعاليت (كارايي)………………………………………………………………….. 27
نسبت سرمايه گذاري……………………………………………………………………. 30
نسبت سود آوري………………………………………………………………………. 34
فصل سوم : روش اجرايي تحقيق………………………………………………………….
مقدمه ……………………………………………………………………………………. 39
طرح تحقيق ………………………………………………………………………………… 39
جامعه و مورد انتخاب شده ………………………………………………………………….. 43
ابزار مشاهده ……………………………………………………………………………………… 44
روش تحليل داده ها …………………………………………………………………………….. 45
فصل چهارم : تجزيه و تحليل داده ها …………………………………………………..
مقدمه ………………………………………………………………………………………. 47
كاربرگ مقايسه نسبت هاي مالي …………………………………………………………… 48
جداول تراز نامه سال 82 و 83……………………………………………………………… 49
جداول عملكرد سود و زيان درسال 82 و 83………………………………………….. 51
نسبتهاي مالي درسال 82………………………………………………………………………. 53
نسبتهاي مالي درسال 83………………………………………………………………………. 60
مقايسه نسبتهاي مالي درسال 82 و 83…………………………………………………… 65
فصل پنجم : نتيجه گيري ……………………………………………………………………..
مقدمه …………………………………………………………………………………………. 72
خلاصه نتايج حاصل از تحليل نسبتها……………………………………………………… 72
تحليل هاي مديريتي نسبتها……………………………………………………………………. 73
نتيجه گيري كلي از تحقيق 83
مقدمه و معرفي طرح
(بيان مسئله، اهميت و ضرورت اجراي طرح، اهداف پژوهش)
درمانهاي عضوي يا زيست شناختي عمده در روان پزشكي شامل، دارو درماني،ECT، نور درماني، محروميت از خواب، جراحي رواني است.
با اين كه هنوز دانش سايكوفارماكوتراپي به خصوص در دهه گذشته گسترش چشمگيري داشته است ولي دارو درماني، معمولاً به تنهايي كافي نيست . درمان با صرع الكتريكي يكي از مؤثرترين و ناشناخته ترين درمانهاي روان پزشكي است . در مورد تاريخچه استفاده از اين روش بايد گفت: قسمت اعظم سابقه ECT مربوط به سال 1934 است. بيش از آن كه تشنج توسط برق انجام شود به مدت 4 سال از تشنجهاي ناشي از پنتيلن تتروازول به عنوان درمان استفاده ميكردند.
اوگوسولتي ولوچيوبيني، بر اساس كارهاي فون مدونا نخستين درمان با صرع الكتريكي را در آوريل 1936 در روم به كار بردند. در ابتدا به اين درمان، با شوك الكتريكي، اطلاق ميشد، اما بعد آن را تحت عنوان درمان با صرع الكتريكي شناختند، و از آن تا حال ECT عنوان يكي از سالمترين و مؤثرترين درمان بيماران روان پزشكي استفاده ميشود.
امروزه روش ECT و مداخلات بيهوشي آن چنان به دقت اصلاح شده است كه ديگر درماني بي خطر و مؤثر براي بيماران دچار اختلال افسردگي ماژور، حملات شيدايي، اسكيزوفرنيا، و ساير اختلالات وخيم رواني تلقي ميشود. ولي برخلاف درمانهاي دارويي تغييرات زيستي-عصبي القا شده بر اثر صرع درماني كه لازمه موفقيت آن هستند هنوز مشخص نشده است. خيلي از پژوهشگران اعتقاد بر آن دارند كه از ECT در درمان بيماران بسيار كم استفاده ميشود و دليل اصلي اين امر باور غلط در مورد ECT دانستند، كه محركشان لااقل تا حدي اطلاعات غلط و مقالاتي است كه از رسانه هاي غيرتخصصي وسيعاً به مردم منتقل ميشود.
از آن جا كه ECT مستلزم استفاده از برق و توليد تشنج است. بسياري از عوام، بيماران، و خانواده هاي بيماران، ترس ناموجهي از آن دارند، چه در مطبوعات حرفه اي و چه در مطبوعات غيرتخصصي گزارشهاي غلط بسياري ديده ميشود، كه مدعي ايجاد صدمه دائم مغزي در نتيجه ECT شده است . با اين كه اكثر آن گزارشات را رد كردند، شبح صدمه مغزشي ناشي از ECT هنوز بر ذهنها سنگيني ميكند.
زمينه پژوهش
اختلالات انعقادي ارثي پلاسما بعلت نقص در يك پروتئين انعقادي پديد مي آيد. دو اختلال وابسته به كروموزوم X يعني فقدان عوامل VIII و IX مسئول اكثر موارد اين اختلالات مادرزادي مي باشند. اين بيماران در معرض خونريزي شديد و ناتواني مزمن بوده، نيازمند درمانهاي طبي اختصاصي هستند (هاريسون، 2001، ص 239).
هموفيلي اختلال ارثي بصورت كاهش يا فقدان فاكتور VII (يكي از پروتئينهاي مسئول تشكيل لخته در پلاسما) مي باشد كه منجر به هموفيلي A مي شود نوع ديگر آن، هموفيلي نوع B است كه در اثر كاهش فاكتور IX بوجود مي آيد (گيلبرت ، 2001، ص 672).
سطح فاكتور انعقادي VIII و IX در حالت نرمال بين 120-50% مي باشد. هموفيلي بر اساس سطح پلاسمايي فاكتور انعقادي به سه نوع، هموفيلي شديد (سطح فاكتور كمتر از 1% حد نرمال)، متوسط (5-1%) و خفيف (25-5%) تقسيم مي شود (چودهري ، 2000، ص 45).
اگر چه درمان موثر بيماري هموفيلي به دهه اخير مربوط مي شود ولي هموفيلي در جهان كهن نيز شناخته شده بود. قديمي ترين دست نوشته ها در مورد چگونگي ظهور بيماري هموفيلي مربوط به متن هاي يهودي در قرن دوم ميلادي است. هموفيلي به عنوان بيماري سلطنتي ناميده مي شود زيرا اعضاي خانواده هاي اصيل در اروپا به آن مبتلا بودند. در اجداد ملكه ويكتوريا هيچ سابقه اي از هموفيلي نبوده است اما پس از تولد پسرش لئوپلد در سال 1853 كه مبتلا به هموفيلي بود معلوم شد كه ملكه ويكتوريا ناقل هموفيلي بوده و ايجاد بيماري در او در اثر جهش ژنتيكي بوده است. ژن بيماري توسط دختران ملكه در خاندان سلطنتي روسيه، آلمان و اسپانيا نير انتقال يافت (اسدي، 1380، ص 27).
طبق برآوردهاي كلي از هر ده هزار نوزاد پسر يك نفر مبتلا به هموفيلي است.
حدود سه هزار بيمار هموفيل نوع A و حدود 750 هموفيل نوع B در كشور ما وجود دارد (شريفيان، 1378، ص 29).
يافته هاي پژوهش:
در اين پژوهش به منظور دستيابي به اهداف پژوهش، اطلاعات و داده هاي جمع آوري شده توسط نرم افزار spss تحليل گرديد و نتايج به صورت جداول توزيع فراواني مطلق و نسبي براي تمام متغيرها تنظيم گرديد .
فهرست مطالب
عنوان صفحه
زمينه پژوهش ………………………………………………………………………………………. 2
بيان مسئله پژوهش ……………………………………………………………………………….. 10
اهداف پژوهش …………………………………………………………………………………….. 10
الف ) اهداف كلي …………………………………………………………………………………. 10
ب ) اهداف ويژه …………………………………………………………………………………… 10
فرضيه هاي پژوهش ……………………………………………………………………………… 11
تعريف واژه ها ……………………………………………………………………………………… 11
پيش فرضهاي پژوهش ………………………………………………………………………….. 13
محدوديت هاي پژوهش ………………………………………………………………………… 14
الف ) محدوديت هاي خارج از اختيار پژوهشگر ……………………………………….. 14
ب ) محدوديت هاي در اختيار پژوهشگر …………………………………………………. 14
اهميت پژوهش …………………………………………………………………………………….. 15
منابع فارسي …………………………………………………………………………………………. 17
منابع خارجي ……………………………………………………………………………………….. 19
چارچوب پنداشتي…………………………………………………………………………………. 21
مروري بر مطالعات………………………………………………………………………………… 49
منابع فارسي………………………………………………………………………………………….. 58
منابع خارجي………………………………………………………………………………………… 60
روش پژوهش ………………………………………………………………………………………. 63
نوع پژوهش………………………………………………………………………………………….. 63
جامعه پژوهش………………………………………………………………………………………. 64
نمونه پژوهش……………………………………………………………………………………….. 64
روش نمونه گيري ………………………………………………………………………………… 65
مشخصات واحدهاي مورد پژوهش…………………………………………………………… 66
محيط پژوهش………………………………………………………………………………………. 66
روش گردآوري داده ها…………………………………………………………………………… 67
ابزار گردآوري داده ها ……………………………………………………………………………. 67
اعتبار علمي ابزار …………………………………………………………………………………… 68
اعتماد علمي ابزار…………………………………………………………………………………… 68
نحوه استفاده از ابزار……………………………………………………………………………….. 69
نوع و مشخصات داده ها ………………………………………………………………………… 70
نحوه تجزيه و تحليل داده ها …………………………………………………………………… 70
ملاحظات اخلاقي………………………………………………………………………………….. 72
منابع فارسي…………………………………………………………………………………………….. 73
منابع خارجي………………………………………………………………………………………… 74
نتايج پژوهش………………………………………………………………………………………… 159
بحث و بررسي يافته ها…………………………………………………………………………… 159
نتيجه گيري نهايي………………………………………………………………………………….. 183
كاربرد يافته هاي پژوهش………………………………………………………………………… 186
پيشنهادات براي پژوهش هاي بعدي…………………………………………………………. 188
منابع فارسي………………………………………………………………………………………….. 190
منابع خارجي………………………………………………………………………………………… 191
مقدمه :
کارخانه تولید تابلوهای برق قدرت یکی از مهمترین تخصص های رشته برق قدرت است که تمامی کارخانه ها،مراکز صنعتی وتجاری وحتی منازل مسکونی و …. باید دارای تابلوهای فرمان وقدرت برای راه اندازی مدارات الکتریکی باشد. در بخش منازل مسکونی عموما از تابلوهای مدار فرمان نسبت به مدار قدرت استفاده می کنند ولی در بخش مراکز صنعتی وتجاری وکارخانجات هم از تابلوهای فرمان و هم از تابلوهای قدرت استفاده می شود که این تابلو ها یکی از نیازهای همه مراکز ذکر شده به شمار می رود.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه…………………………………………………………………………………………………… 1
خلاصه طرح…………………………………………………………………………………………. 2
مراحل ساخت تابلوی برق در کارخانه…………………………………………………………. 3
1-شرایط فنی………………………………………………………………………………………… 3
استانداردهای و مراجع……………………………………………………………………………… 3
طراحی و تهیه نقشه های اجرائی………………………………………………………………… 3
ساختمان عمومی تابلوها…………………………………………………………………………… 6
رنگ آمیزی…………………………………………………………………………………………… 7
مونتاژ لوازم و تجهیزات الکتریکی……………………………………………………………….. 8
شینه کشی و سیم کشی…………………………………………………………………………….. 9
بازرسی و کنترل کیفیت……………………………………………………………………………. 10
زمان تحویل………………………………………………………………………………………….. 13
گارانتی………………………………………………………………………………………………… 13
جدول هزینه های ثابت طرح……………………………………………………………………… 13
2-1-زمین محل احداث طرح……………………………………………………………………. 13
2-2-محوطه سازی ساختمان و کارگاه…………………………………………………………. 13
3-2- تأسیسات اداری……………………………………………………………………………… 15
4-2- جدول وسایط نقلیه اداری…………………………………………………………………. 16
5-2- ماشین آلات کارگاهی………………………………………………………………………. 16
6-2- تجهیزات اداری و کارگاهی………………………………………………………………. 17
8-2- هزینه های قبل از بهره برداری…………………………………………………………… 18
فصل سوم
جدول هزینه های جاری طرح……………………………………………………………………. 18
1-3- جدول هزینه های سوخت و انرژی……………………………………………………… 19
2-3- تعمیرات و نگهداری ماشین آلات……………………………………………………….. 19
3-3- جدول هزینه های قطعات اولیه و بسته بندی…………………………………………. 20
4-3- جدول حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی…………………………………………… 21
5-3- جدول حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی………………………………………………… 22
هزینه های ثابت و متغیر تولید……………………………………………………………………. 23
جدول سرمایه در گردش………………………………………………………………………….. 23
چدول سرمایه گذاری………………………………………………………………………………. 24
محاسبه سود ویژه……………………………………………………………………………………. 26
روش تبلیغات……………………………………………………………………………………….. 28
مقدمه :
طرحي كه براي ارائه تهيه شده در رابطه با يك مغازه لوازم التحرير ميباشد كه مالكيت آن شخصي ميباشد ودر متراژي حدود 38 متر داير ميباشد مكان اين مغازه واقع در رجائي شهر كرج مي باشدكه با توجه به بافت جمعيتي از روند رو به رشدي در رابطه با كسب درآمد برخوردار است
خدماتي كه اين مغازه ارائه ميكند شامل فروش انواع لوازم التحرير اداري مهندسي، طراحي، گرافيك فانتزي فروش انواع كتاب ادبي،رمان، روان شناسي ،كمك درسي، كنكوري وهمچنين فروش انواع بازي فكري وسرگرمي ووسايل كمك آموزشي ساعات كاري اين مغازه از ساعت 30/7 تا 30/13 و از 16 تا 22 ميباشد.
فهرست مطالب:
مقدمه
مشتریان 1-1coustoner
1-2Managemert مدیریت
-تبلیغات
2-0 :خلاصه ای از شرکت
سرمایه ثابت
2-1مالکیت شرکت:company owener ship
2-2 شروع فعالیت: start up summary
3-1 مقایسه رقابتی competivtive comparison
3-0 خدمات،چه محصولات و خدماتی ارائه می دهد services
3-2چگونگی انجام فروش sales Literature
3-4 تکنولوژی Technology
2-از میزان دزدی مغازه کم کنیم
3-3نحو –اجرا-انجام کار ful Filment
3-5خدمات آینده Future services
4-0خلاصه تجزیه وتحلیل شرکتmarket Analysis summary
4-1بخش بندی بازار market segmentation
4-2استراتژی بخش بازار هدف Tavget murket segment strategy
4-2-1نیازهای بازار market needs
4-2-2 روند های بازار market trends
4-2-3 رشد بازار market Gronth
5-0 استراتژی مرحله عملیات اجرایی strategyanl
implemention summary
5-1 لبه رقابتی competive Edge
5-2-1تعیین جایگاه محصول در صنعت Positioning statement
5-2-2 استراتژی قیمت گذاری pricing strategy
5-2-4 استراتژی توزیع Distribution strategy
5-2-5برنامه های بازاریابی Marketing programs
5-3 پیش بینی فروش sates forecast
5-5 رویدادهای کلیدی milestones
6-0 خلاصه مدیریت طرح manangment sumary
6-1 ساختار سازمانی vganizational structure
6-2سیستم مدیریتی management team
6-3 کمبودهای سیستم مدیریتی management teumcaps
6-4 برنامه نیروی انسانی personnel plan
7-0 برنامه مالی(طرح مالی)
7-1 فرضیات کلیدی پروژه :
7-2 شاخص های مالی کلیدی پروژه
پیش بینی سود
نمودار جریان نقدی طرح
فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه 4
توصیف پروژه 5
توجیه پروژه با منطق 5
امکان سنجی 6
محل تأسیس و شرایط ساختمان 7
بیمه و دریافت مجوز 8
کروکی 9
چارت 10
برآورد نیروی انسانی و حقوق و دستمزد 11
برآورد تجهیزات و برآورد قیمت 12
محاسبات مالی 15
برآورد استهلاک 15
توجیه اقتصادی 16
جدول هزینه ها 17
نحوه جذب سرمایه 17
برنامه های خلاق تبلیغاتی 18
زمان بندی پروژه 20
گزارش بازدید 21
ضمایم 22
فهرست مطالب
عنوان صفحه
توصیف پروژه 5
توجیه پروژه با منطق 5
امکان سنجی 6
محل تأسیس و شرایط ساختمان 7
بیمه و دریافت مجوز 8
برآورد نیروی انسانی و حقوق و دستمزد 11
برآورد تجهیزات و برآورد قیمت 12
محاسبات مالی 15
برآورد استهلاک 15
توجیه اقتصادی 16
جدول هزینه ها 17
نحوه جذب سرمایه 17
برنامه های خلاق تبلیغاتی 18
زمان بندی پروژه 20
گزارش بازدید 21
فهرست مطالب :
خلاصه شرکت
مالکیت شرکت
خلاصه هزینه های سرمایه گذاری جهت راه اندازی شرکت
مکان شرکت وتسهیلات آن
خدمات شرکت
مقایسه رقابتی
زمینه ها وامکانات فروش
نحوه اجرای فعالیت یا ارائه خدمات
تکنولوژی
خدمات آینده
خلاصه تجزهی وتحلیل بازار
بخش بندی بازار
پیش بینی فروش
تیم مدیریتی
کمبود های مدیریتی
قیمت داخلی وجهان محصول
موارد مصرف و کاربرد
کالای جایگزینی
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیا
کشورهای عمده تولید کننده ومصرف کننده محصول
وضعیت عرضه وتقاضا
واحدهای تولید آب معدنی
بررسی وضعیت طرحهای در دست اجرا
بررسی روند مصرف از آغاز برنامه اول
بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه اول اقتصادی کشور وامکان توسعه صادران آن
بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید وعرضه محصول در کشور ومقایسه آن با دیگر کشورها
آماده سازی و سالم سازی آب
تولید بطری
تعیین نقاط قوت وضعف تکنولوژی های مرسوم به شکل اجمالی
بررسی وتعیین حداقل ظرفیت اقتصادی-حجم سرمایه گذاری طرح
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
وضعیت تامین نیروی انسانی وتعداد اشتغال
فهرست مطالب :
خلاصه شرکت
مالکیت شرکت
خلاصه هزینه های سرمایه گذاری جهت راه اندازی شرکت
مکان شرکت وتسهیلات آن
خدمات شرکت
مقایسه رقابتی
زمینه ها وامکانات فروش
نحوه اجرای فعالیت یا ارائه خدمات
تکنولوژی
خدمات آینده
خلاصه تجزهی وتحلیل بازار
بخش بندی بازار
پیش بینی فروش
تیم مدیریتی
کمبود های مدیریتی
قیمت داخلی وجهان محصول
موارد مصرف و کاربرد
کالای جایگزینی
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیا
کشورهای عمده تولید کننده ومصرف کننده محصول
وضعیت عرضه وتقاضا
واحدهای تولید آب معدنی
بررسی وضعیت طرحهای در دست اجرا
بررسی روند مصرف از آغاز برنامه اول
بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه اول اقتصادی کشور وامکان توسعه صادران آن
بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید وعرضه محصول در کشور ومقایسه آن با دیگر کشورها
آماده سازی و سالم سازی آب
تولید بطری
تعیین نقاط قوت وضعف تکنولوژی های مرسوم به شکل اجمالی
بررسی وتعیین حداقل ظرفیت اقتصادی-حجم سرمایه گذاری طرح
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
وضعیت تامین نیروی انسانی وتعداد اشتغال
طرح تفصیلی احداث کارخانه نساجی
شرکت ایران نساجی پس از انجام بررسی و مطالعات لازم براساس مبانی واصول ذکر شده قبلی نسبت به اخذ موافقت اصولی از وزارت صنایع و سایر مجوزهای لازم از مراجع ذیصلاح جهت احداث کارخانه نساجی در شهرک صنعتی کاسپین واقع دراستان قزوین بمنظور تولید انواع پارچه فاستونی- کرپ تترون با ظرفیت 10 میلی متر در سال اقدام و جهت تامین قسمتی از هزینه های اجرای طرح تقاضای دریافت تسهیلات را به همره مدارک و اطلاعات ذیل به بانک ملی ایران رائه نموده است.
1- طرح تفصیلی اجرای طرح
2- نقشه کامل محل اجرای طرح
3- موافقت اصولی وزارت صنایع جهت اجرای طرح
4- مجوز سازمان محیط زیست محل استقرار طرح
5- معرفی منابع خرید و پروفرمای ماشین آلات و تجهیزات خارجی طرح
6- پیش فاکتور تجهیزات و تأسیسات و مواد اولیه مورد نیاز
7- مشخصات و نقشه های اجرائی ساختمان های طرح
8- مجوز های ساخت کارخانه در محل اجرای طرح(مجوز شهرک صنعتی کاسپین)
9- نقشه های اجرائی تأسیسات
10 – قراردادهای منظوره با پیمانکاران ساختمان های طرح
11- قراردادهای منظوره با پیمانکاران تأسیسات
12-نقشه استقرار ماشین آلات
13-مجوزهای مربوط به تأسیس برق و آب و گاز و تلفن های مورد نیاز
14-جداول زمان بندی و پیش بینی نحوه تأمین منابع و مصارف طرح
15-اسناد مربوط به وثیقه تسهیلات مورد درخواست
16-آخرین صورت جلسه ارزیابی کازشناسان بانک از محل اجرای طرح
17-فتوکپی کلیه صفحات شناسنامه اعضای هئیت مدیره شرکت
18-اساسنامه شرکت به مهرء اداره ثبت شرکت ها
19-روزنامه رسمی حاوی ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت ها و آخرین تجهیزات در ارکان شرکت
20-مدارک و اقدامات کامل در مورد شرکا و صاحبان امضای مجاز شرکت
شرکت ایران نساج سهامی خاص با شرکت 5 نفر تشکیل و با انتخاب مشترکا رامین محمودیان زاده به سمت مدیر عامل – اقای محمد رضا جهانی رئیس هیت مدیره اقای علی ذکی خانی نائب رئیس و عضو هیئت مدیره
سر مایه شرکت یک میلیارد ریال میباشد که نقدا توسط شرکا به نسبت مساوی به حساب جاری شرکت واریز گردیده است .
سرمایه شرکت به طور کلی 95000000000 ریال می باشد که به صورت سهم الشرکه بین شرکا در این شرکت تقسیم شده است که به شرح زیر میباشد .
1- آقای رامین محمودیان زاده 50000000000 که به سمت مدیرعامل شرکت می باشد
2 اقای محمد رضا جهانی 30000000000 ریال که به عنوان رئیس هیت مدیره
3آقای علی ذکی خانی 15000000000 ریال که خانی نائب رئیس و عضو هیئت مدیره
4 سهام این شرکت به شکل 100000 ریالی می باشد که جمعا حدود 95000 سهم می باشد که به شکل زیر است .
1 رامین محمودیان زاده 500000 سهم عادی 100000 ریالی
2 آقای محمد رضا جهانی 300000 سهم عادی 100000 ریالی
3 آقای علی ذکی خانی 15000 سهم عادی 100000 ریالی
پس از تنظیم اساسنامه و شر کت نامه اگهی تاسیس در روزنامه چاپ می گردد و کلیات تصمیمات افتتاحیه در روزنامه اعلام می گردد در اساسنامه شرکت کلیه اسناد و اوراق بهادار چک و اسناد تعهد آور در شرکت با امضا مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره به همراه مهر شرکت معتبر می باشد .
پی از افتتاح شرکت در شعبه بانک شرکت فعالیت خود را اغاز می نماید .
برای تامین سر مایه شرکت هر کدام از سهامدارن سهم اثر خود را به صندوق شرکت واریز می نمایند و این عمل انان را زیره طلبکاران از شرکت قرار می دهد که با توجه به براورد های قبل و انتخاب نحوه اجرای پروژه زمینی در شهرکت صنعتی کاسپین خرید اری شده طبق توافق با وزارت صنایع و ساز مان شرکت های صنعتی توافق گردید است .
چند اصل مهم در صراحی کار خانه همواره بادی مد نظر باشد
الف) نزدیک بودن به جاده های اصلی
ب) نیروی کار عادی و متخصص در منطقه جغرافیایی یافت شود
ج) امکانات تعمیر و نگهداری از قبیل ( سرویسکاری – آهنگری – جوشکاری و ….)
صنایع نساجی در ایران بدو بخش زیر تقسیم می شود :
1- قسمت تولیدی نساجی یا تکنولوژی نساجی ( ریسندگی ، بافندگی ، طراحی )
2- قسمت تکمیل نساجی با شیمی نساجی ( رنگرزی ، چاپ و تکمیل )
اصول تکنولوژی نساجی عبارت از آشنایی با ریسندگی ، بافندگی و طراحی می باشد و اصول شیمی نساجی عبادت از اشنایی با رنگرزی ، چاپ و تکمیل است که در مورد هرگروه بترتیب توضیحاتی داده می شود .
محصول یا فرآورده :
بطور کلی برای بوجود آوردن یا تولید محصول یا فراورده نیاز به عوامل زیر می باشد و اگر همۀ آنرا در کشور داشته باشیم در آن صنعت به خود کفایی کامل می رسیم .
الف- ماده اولیه
ب- پرسنل و افراد متخصص
د- ابزار و ماشین آلات
بطور کلی در یک صنعت فرمول زیر خلاصه می گردد .
فرآورده یا محصول آن <= ابزار و ماشین آلات + پرسنل و افراد متخصص + ماده اولیه صنعت
فهرست مطالب
تاریخچه نساجی…………………………………………………………………………………….. 3
فصل اول : کلیات طرح
طرح تفصیلی احداث کارخانه نساجی………………………………………………………….. 10
فصل دوم: بررسی صنایع نساجی
صنایع نساجی در ایران بدو بخش زیر تقسیم می شود……………………………………… 15
فصل سوم: سیکل تولید
سیکل تولید (عملیات) در قسمت بافندگی……………………………………………………. 22
فصل چهارم: روشهای مالی طرح
برآورد هزینه های سرمایه گذاری طرح…………………………………………………………. 33
جدول هزینه های سرمایه گذاری طرح…………………………………………………………. 38
تسهیلات مورد تقاضا از بانک……………………………………………………………………. 39
هزینه مواد اولیه………………………………………………………………………………………. 40
حقوق و دستمزد…………………………………………………………………………………….. 41
کادر تولید…………………………………………………………………………………………….. 42
هزینه سوخت و روشنائی………………………………………………………………………….. 42
هزینه نگهداری و تعمیرات………………………………………………………………………… 43
هزینه استهلاک……………………………………………………………………………………….. 44
جدول هزینه های ثابت و متغییر طرح………………………………………………………….. 45
هزینه های تولید……………………………………………………………………………………… 47
فروش در ظرفیت 70% …………………………………………………………………………… 49
نقطه سر به سر……………………………………………………………………………………….. 50
فصل پنجم: روشهای اجرایی مالی و استخدامی
روش اجرائی استخدام پرسنل…………………………………………………………………….. 52
مدارک لازم برای استخدام…………………………………………………………………………. 53
روش ارجرائی پرداخت حقوق و دستمزد…………………………………………………….. 53
روش اجرائی تنظیم لیست بیمه………………………………………………………………….. 54
روش اجرائی مسئول صندوق…………………………………………………………………….. 55
منابع……………………………………………………………………………………………………. 57
فصل اول: شناخت اوليه و كلي كسب و كار
در مراحل مختلف ايجاد و راه اندازي يك باشگاه پرورش اندام ساز و كار پيچيده اي بكار نرفته كه شناخت ان مستلزم صرف زمان و انرژي زيادي باشد. نحوه فعاليت و چرخه ي ايجاد درامد در اين گونه باشگاهها تا حد زيادي به سالن هاي ورزشي ديگر شباهت دارد و تفاوت انها در نياز به تجهيزات بيشتر مي باشد. شايد در يك باشگاهي كه هنرهاي رزمي تعليم داده ميشود تنها داشتن تجهيزاتي مانند يك كيسه ي مشت زني و چند عدد ميت كافي باشد ولي در يک سالن بدن سازي حد اقل 20 نوع دستگاه مختلف مورد نياز است که در فصل چهارم به ان اشاره خواهيم . نحوه تعليم به افراد در سالن هاي بدن سازي نيز نسبت به ورزش هاي ديگر متفاوت است. در اينگونه باشگاهها يك مربي كه تخصص و تجربه ي بالايي باشد مي بايست براي تنظيم برنامه ي تمريني به هنر جويان در استخدام مجموعه باشدو تنها دو جلسه حضور مربي در باشگاه در طي هفته كافي ميباشد.
مربي ديگري كه تخصص و تجربه ي پايين تري داشته باشد براي تعليم نحوه ي انجام تمرينات به هنرجويان طبق برنامه اختصاصي هر فرد بايد به طور دايم در باشگاه حضور داشته باشد.
مديران باشگاهها براي جذب بيشتر افراد نيمه اول روز را به تمرين خانمها اختصاص داده و ساعات كار باشگاه را به دو قسمت صبح (خانمها) و بعد ظهر (اقايان ) تقسيم ميكنند.به همين دليل ميبايست يك مربي خانم كه در رشته ي ايروبيك داراي تخصص ميباشد در باشگاه حضور داشته باشد.
براي نظافت سالن نيز با يك شركت خدماتي قرار داد ميبنديم كه در طول هفته دو جلسه شخصي را كه داراي فيزيك مناسبي باشد براي نظافت در اختيار باشگاه قرار دهند.
مديريت مجموعه نيز بايد به طور تمام وقت در مجموعه حضور داشته و علاوه بر نظارت بر فعاليت ها و عملكرد افراد از متقاضيان ثبت نام بعد از تشريح قوانين و مقررات مجموعه ثبت نام به عمل آورد.
بيان مساله:
با توجه به روند ارتباط تعاملي بين كار و زندگي خانوادگي، جاي تعجب نيست اگر كار كانون اصلي زندگي بيشتر افراد باشد، نياز به نزديكي، صميميت و ديگر نيازهاي اجمماعي آنان، احتمال زياد در محيط كار بيش از هر مكان ديگر بر آورده مي شود. كار محور اصلي زندگي ما را تشكيل مي دهد، به خصوص به دليل ساعات طولاني كار و تغييرات در هنجارهاي اجتماعي انواع تعارضهاي كاري و خانوادگي وجود دارد. آنها شامل تنيدگيهاي شغلي، بار كاري زياد (فشارهاي رواني ناشي از تلاش براي انجام نقشهاي گوناگوني كه با انرژي و زمان فرد همسازي ندارد، تعارض و فشار رواني همراه با ناهمسازي و يا تعارض درباره انتظارات نقش) و نيز مشكلات مربوط به مراقبت از كودك، نگهداري از بزرگسالان و مسايل مربوط به تعادل بين شغل، خانواده ها و نيازهاي شخصي مي باشد. در نهايت، فشارهاي رواني داراي كيفيت واگير است و به جنبه هاي ديگر فرد نيز سرايت مي كند (بولگر و ديگران 1989).
به احتمال زياد، مسايل خانوادگي بر زندگي كاري و زندگي كاري نيز آشكارا بر زندگي خانوادگي تاثير مي كذارد. تحقيقات ملي در آمريكا نشان مي دهد كه 72 درصد مردان و 83 درصد زنان تعارض مهمي را بين انتظارات و نقشهاي خانوادگي و كاري تحربه مي كنند (كوپر 1992)
فهرست مطالب
طرح تحقیق
مقدمه
نشانه های فرسودگی شغلی
بیان مساله
طبقه بندی کلی از تعارضهای کار و خانواده
اهمیت مساله
هدف کلی
اهداف جزئی
فرضیات
فرضیه اصلی
فرضیه اول
فرضیه دوم
فرضیه سوم
فرضیه چهارم
تعاریف نظری و عملی
تعریف نظری خانواده
کارکرد خانواده
حل مساله
ارتباط
نقشها
پاسخدهی عاطفی
آمیختگی عاطفی
کنترل رفتار
فرسودگی شغلی
تحلیل عاطفی
مسخ شخصیت
کاهش پیشرفت فردی
پیشینه پژوهش
فرسودگی شغلی
تاریخچه مفهوم فرسودگی شغلی
مرحله اولیه یا پیشگام
مرحله تجربی
تعاریف مختلف فرسودگی شغلی
هربرت فرویدنبرگر (1975(
پانیز و آرنسون (1981(
فاربر (1983(
اولویچ و برادسکی (1980(
اوهلر (1991(
نشانه های مرض فرسودگی شغلی
فرویدنبرگر و ریچلسون (1980(
مازلاک و جکسون (1986(
بایبیو و همکاران (1989(
مهمترین نشانه های فرسودگی شغلی
علل و عوامل فرسودگی شغلی
عوامل محیطی
ویژگیهای شغلی
ویژگیهای سازمانی
ویژگیهای حرفه ای
عوامل فردی
ویژگیهای جمعیت شناختی
ویژگیهای شخصیتی
گرایشات شغلی
رویکرد های مختلف نسبت به فرسودگی شغلی
رویکرد بالینی
رویکرد تبادلی چرنیس
رویکرد روانشناختی اجتماعی
مدلهای فرسودگی شغلی
مدل حفظ منابع
مدل منابع نیازهای شغلی
کاهش فرسودگی شغلی
راهبردها و تغییرات فردی
راهبردها و تغییرات سازمانی
خانواده
خانواده از دیدگاههای جامعه شناسی
خانواده از دیدگاه ههای روانشناسی
انواع و اشکال خانواده
وسعت ابعاد خانواده
شیوه ازدواج
مرکز ثقل قدرت
منشا و نسب
کارکردهای خانواده از دیدگاههای جامعهشناسی
کارکردهای اصلی خانواده
ارزیابی خانواده و کارکردهای آن از دیدگاه روانشناسی
مدل مک مستر از کارکرد خانواده
حل مساله
ارتباط
نقشها
پاسخ دهی عاطفی
آمیختگی عاطفی
کنترل رفتار
پیشینه تحقیق در رابطه با فرسودگی شغلی
پیشینه پژوهش در رابطه با کارکردهای خانواده
مطالعات انجام شده در خارج از کشور
روش تحقیق
جامعه آماری
نمونه آماری
فراوانی تحصیلات(جدول)
روش و شیوه عملی نمونهگیری
ابزارهای اندازه گیری و چگونگی جمع آوری داده ها
ابزار سنجش فرسودگی شغلی
شیوه اجراء
اعتبار و روایی
همبستگی بین مقیاسهای فرسودگی شغلی MBI
ابزار سنجش خانواده
روشهای آماری برای تجزیه و تحلیل داده ها
نتایـج
فهرست جداول
ضرایب همبستگی بین مقیاسهای کارکرد خانواده
ضرایب همبستگی بین مقیاسهای کارکرد خانواده
میانگین نمرات انحراف معیار مقیاسهای فرسودگی شغلی
میانگین نمرات انحراف معیار مقیاسهای کارکرد خانواده
نتیجهگیری و بحث
نتیجه گیری کلی و پیشنهادهایی برگرفته از یافته های پژوهش
محدودیتهای تحقیق
پیشنهادهایی برای پژوهشگرهای دیگر
منابع و ماخذ فارسی
منابع و ماخذ لاتین
موضوع پژوهش
بررسي و مقايسه ميزان رضايت مندي زناشويي زنان شاغل ديپلم و غير شاغل ديپلم شهرستان آبيك در سال 81 .
اين تحقيق با ارائه پرسشنامه رضايت زناشويي ENRLCH (ضمائم) انتخاب شده است . كه به دو گروه از زنان شاغل و غير شاغل ديپلم در سال 81 انجام گرفته است تا مقايسه اي گردد بين رضايت مندي زناشويي كه به عنوان متغير وابسته و زنان شاغل و غير شاغل به عنوان متغير مستقل در نظر گرفته شده اند.
رضايت مندي زناشويي كه باعث ثبات و دوام زندگي زناشويي مي شوند و به طور مستقيم تاثير مثبتي بر خانواده داشته و در نتيجه به ايفاي درست كنش ها و نقش هاي خانواده منجر خواهد شد
فهرست مطالب
عنوان
مقدمه…………………………………………………………………………………………………… 4 موضوع پژوهش……………………………………………………………………………………… 6 اهميت پژوهش………………………………………………………………………………………. 6 اهداف پژوهش………………………………………………………………………………………. 7 فرضيه هاي تحقيق ………………………………………………………………………………….. 8 فرض تحقيق …………………………………………………………………………………………. 8 تعريف اصطلاحات و مفاهيم …………………………………………………………………….. 8 مقدمه …………………………………………………………………………………………………. 11 رضايت مندي زناشويي…………………………………………………………………………….. 13 رضايت مندي زناشويي و خانواده………………………………………………………………… 16 سن ازدواج……………………………………………………………………………………………. 17 همسر يابي…………………………………………………………………………………………….. 18 هدف اصلي ازدواج…………………………………………………………………………………. 22 ازدواج و رضامندي زناشويي………………………………………………………………………. 25 مقاصد ازدواج و تاثير بر رضايت مندي………………………………………………………….. 27 ازدواج به عنوان پديده اي اجتماعي : …………………………………………………………… 29 آثار و نتايج ازدواج و رضامندي زناشويي در اسلام…………………………………………… 29 عوامل مؤثر بر رضامندي و تحكيم روابط زناشويي……………………………………………. 30 عوامل مؤثر در تحكيم روابط زناشويي : ……………………………………………………….. 35 ازدواج از لحاظ اجتماعي : ……………………………………………………………………….. 37 اشتغال زنان : ………………………………………………………………………………………… 40 يك مشكل در رابطه با شاغل بودن زنان : ……………………………………………………… 40 درگيريها در حيات زناشوئي : …………………………………………………………………… 44 - ناآگاهي از عادات و رسوم اخلاقي و رفتار يكديگر………………………………………… 45 عوامل موثر در گسيختن رابطه زناشويي : ……………………………………………………… 47 تحقيقات انجام شده در داخل كشور : …………………………………………………………. 48 تحقيقات انجام شده در خارج…………………………………………………………………….. 50 نمونه و جامعه تحقيق……………………………………………………………………………….. 51 روش نمونه گيري : ………………………………………………………………………………… 51 حجم نمونه : ………………………………………………………………………………………… 52 ويژگي هاي نمونه : ………………………………………………………………………………… 52 ابزار سنجش : ………………………………………………………………………………………. 52 روش جمع آوري اطلاعات………………………………………………………………………… 57 جدول………………………………………………………………………………………………….. 58 تجزيه وتحليل………………………………………………………………………………………… 58 خلاصه تحقيق……………………………………………………………………………………….. 60 بحث و نتيجه گيري…………………………………………………………………………………. 61 محدوديت ها و مشكلات پژوهش………………………………………………………………… 63 پيشنهادات…………………………………………………………………………………………….. 64 در سطح علمي……………………………………………………………………………………….. 66
چكيده
پژوهش حاضر تحت عنوان بررسي رابطه خلاقيت و پيشرفت تحصيلي در دانش آموزان دختر كلاس پنجم دو تا از مدارس كرج انجام شده است.
جامعه پژوهش عبارت است از كليه دانش آموزان سال پنجم ابتدايي در شهرستان كرج كه از بين آنها 100 آزمودني با استفاده ازروش نمونه گيري تصادفي ساده انتخاب گرديد.
ابزار اندازه گيري در اين تحقيق عبارت است از آزمون مداد كاغذي چند جوابي براي سنجش خلاقيت (MPPT ) و همين طور براي سنجش عملكرد تحصيلي آزمودنيها ازمعدل نيم سال گذشته آنها استفاده شد كه پس از جمع آوري داده ها با استفاده از روش آماري ضريب همبستگي پيرسون به تحليل داده ها پرداخته شد كه ضريب همبستگي (%29r= )به دست آمد و معلوم شد كه بين خلاقيت و پيشرفت تحصيلي آزمودنيها رابطه مثبت و معناداري وجود دارد.
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
مسأله پژوهشی
فرضیه پژوهشی
اهداف تحقیق
تعریف اصطلاحات
خلاقیت
پیشرفت تحصیلی
هوش و خلاقیت
مراحل خلاقیت
پرورش خلاقیت در کودکان
نقش مدرسه در بارور کردن خلاقیت
توصیه های کارشناسان آموزشی در باره رفتار مناسب با دانش آموزان خلاق
ویژگیهای کودکان خلاق
نظریه های مربوط به خلاقیت
خلاقیت به عنوان الهام خدایی
خلاقیت به عنوان دیوانگی
خلاقیت به عنوان نبوغ شهودی
خلاقیت به عنوان نیروی حیاتی
نظریه تداعی گرایی
نظریه گشتالت
مکتب شناختی
نظریة روانکاوی
روانکاوی جدید
عوامل مؤثر در پیشرفت تحصیلی
تاثیر معلمان بر خلاقیت
نمونه
طرح تحقیق
ابزار اندازه گیری
آزمون مداد کاغذی چند جوابی سنجش خلاقیت(MPPT)
پایانی آزمون MPPT
روش آماری
تجزیه و تحلیل داده ها
محدودیتهای تحقیق
پیشنهادهای تحقیق
خلاصه تحقیق
منابع
ضمائم
پرسشنامه
چكيده
پژوهش حاضر تحت عنوان بررسي رابطه خلاقيت و پيشرفت تحصيلي در دانش آموزان دختر كلاس پنجم دو تا از مدارس كرج انجام شده است.
جامعه پژوهش عبارت است از كليه دانش آموزان سال پنجم ابتدايي در شهرستان كرج كه از بين آنها 100 آزمودني با استفاده ازروش نمونه گيري تصادفي ساده انتخاب گرديد.
ابزار اندازه گيري در اين تحقيق عبارت است از آزمون مداد كاغذي چند جوابي براي سنجش خلاقيت (MPPT ) و همين طور براي سنجش عملكرد تحصيلي آزمودنيها ازمعدل نيم سال گذشته آنها استفاده شد كه پس از جمع آوري داده ها با استفاده از روش آماري ضريب همبستگي پيرسون به تحليل داده ها پرداخته شد كه ضريب همبستگي (%29r= )به دست آمد و معلوم شد كه بين خلاقيت و پيشرفت تحصيلي آزمودنيها رابطه مثبت و معناداري وجود دارد.
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
مسأله پژوهشی
فرضیه پژوهشی
اهداف تحقیق
تعریف اصطلاحات
خلاقیت
پیشرفت تحصیلی
هوش و خلاقیت
مراحل خلاقیت
پرورش خلاقیت در کودکان
نقش مدرسه در بارور کردن خلاقیت
توصیه های کارشناسان آموزشی در باره رفتار مناسب با دانش آموزان خلاق
ویژگیهای کودکان خلاق
نظریه های مربوط به خلاقیت
خلاقیت به عنوان الهام خدایی
خلاقیت به عنوان دیوانگی
خلاقیت به عنوان نبوغ شهودی
خلاقیت به عنوان نیروی حیاتی
نظریه تداعی گرایی
نظریه گشتالت
مکتب شناختی
نظریة روانکاوی
روانکاوی جدید
عوامل مؤثر در پیشرفت تحصیلی
تاثیر معلمان بر خلاقیت
نمونه
طرح تحقیق
ابزار اندازه گیری
آزمون مداد کاغذی چند جوابی سنجش خلاقیت(MPPT)
پایانی آزمون MPPT
روش آماری
تجزیه و تحلیل داده ها
محدودیتهای تحقیق
پیشنهادهای تحقیق
خلاصه تحقیق
منابع
ضمائم
پرسشنامه
چكيده
پژوهش حاضر تحت عنوان بررسي رابطه خلاقيت و پيشرفت تحصيلي در دانش آموزان دختر كلاس پنجم دو تا از مدارس كرج انجام شده است.
جامعه پژوهش عبارت است از كليه دانش آموزان سال پنجم ابتدايي در شهرستان كرج كه از بين آنها 100 آزمودني با استفاده ازروش نمونه گيري تصادفي ساده انتخاب گرديد.
ابزار اندازه گيري در اين تحقيق عبارت است از آزمون مداد كاغذي چند جوابي براي سنجش خلاقيت (MPPT ) و همين طور براي سنجش عملكرد تحصيلي آزمودنيها ازمعدل نيم سال گذشته آنها استفاده شد كه پس از جمع آوري داده ها با استفاده از روش آماري ضريب همبستگي پيرسون به تحليل داده ها پرداخته شد كه ضريب همبستگي (%29r= )به دست آمد و معلوم شد كه بين خلاقيت و پيشرفت تحصيلي آزمودنيها رابطه مثبت و معناداري وجود دارد.
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
مسأله پژوهشی
فرضیه پژوهشی
اهداف تحقیق
تعریف اصطلاحات
خلاقیت
پیشرفت تحصیلی
هوش و خلاقیت
مراحل خلاقیت
پرورش خلاقیت در کودکان
نقش مدرسه در بارور کردن خلاقیت
توصیه های کارشناسان آموزشی در باره رفتار مناسب با دانش آموزان خلاق
ویژگیهای کودکان خلاق
نظریه های مربوط به خلاقیت
خلاقیت به عنوان الهام خدایی
خلاقیت به عنوان دیوانگی
خلاقیت به عنوان نبوغ شهودی
خلاقیت به عنوان نیروی حیاتی
نظریه تداعی گرایی
نظریه گشتالت
مکتب شناختی
نظریة روانکاوی
روانکاوی جدید
عوامل مؤثر در پیشرفت تحصیلی
تاثیر معلمان بر خلاقیت
نمونه
طرح تحقیق
ابزار اندازه گیری
آزمون مداد کاغذی چند جوابی سنجش خلاقیت(MPPT)
پایانی آزمون MPPT
روش آماری
تجزیه و تحلیل داده ها
محدودیتهای تحقیق
پیشنهادهای تحقیق
خلاصه تحقیق
منابع
ضمائم
پرسشنامه